Çamlıca öğrencileri Malatyaspor'a başarılar diledi

Özel Çamlıca Okulları Malatya Kampüsü öğrencileri, Evkur Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara moral ve destek ziyaretinde bulundu.
Öğrenciler Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde hafta sonu oynayacağı Kayserispor maçına hazırlanan, Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcu ve teknik heyeti ziyaret ederek, sezonun ilk yarısı kapanış maçı öncesinde ve lig maçlarında sarı-kırmızılı takıma moral verip, tatlı takdim etti.
Ziyarette öğrencilere eşlik eden Çamlıca Okulları Ortaokul Müdürü Muzaffer Şenol ve Beden Eğitimi Öğretmeni Halit Taş, okul olarak takımı ziyaret ederek moral vermek istediklerini belirterek, her zaman Evkur Yeni Malatyaspor'un yanında olduklarını söylediler.
Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Erol Bulut ise, bu tür ziyaretlerin takıma moral sağladığını ifade ederek, bu davranışlarından dolayı öğrencilere ve okul idaresine teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İlhan Geçit Yeşilyurt’taki Yeniden İnşa Rakamlarını Açıkladı: 42 Bin 500 Konut ve İş Yeri Yapıldı!
- Başkan Sami Er'den İstanbul'da Malatya Çağrısı: “Yeni Yüzünü Görmeye Gelin”
- TOBB Nefes Kredisi'nde Yeni Dönem Başlıyor: Kredi Limiti 5 Milyon TL'ye Yükseldi
- Malatyalı Umut Güner Fon Soruşturmasında Gözaltına Alındı
- Yeşilyurt Belediyesi 5 Arsayı Satışa Çıkarıyor! İhale Tarihleri Belli Oldu!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.