“Canlarımızın katledilişlerinin...'

10 Ekim 2015’te Ankara Garı önünde düzenlenen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden CHP’li gençler ölümlerinin birinci yılında mezarları başında anıldılar.
CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve il yönetiminin de katıldığı anma programında partililer, mezarlara karanfil bırakarak, dua ettiler. Ailelerin acılarını paylaşan ve ölenlerin mezarlarına karanfil bırakan CHP İl Başkanı Kiraz, “Canlarımızın katledilişlerinin 1 yılında mezarları başında o güzel insanları bir kez daha özlemle, hasretle anıyoruz” dedi.
Hayatlarını kaybedenleri asla unutmayacaklarını ifade eden Kiraz, “Anılarını yaşatma adına elimizden ne çaba geliyorsa sarf edeceğiz. Onların bıraktığı mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Burada yatan kardeşlerimizin bizim üzerinde çok emeği var. CHP Malatya Gençlik Kolları'ndan 7 gencimizi kaybettik. Onların bıraktığı bu mücadeleyi hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde devam ettirerek onlara sözümüz olan barışı mutlaka bu topraklara getireceğiz” diye konuştu.
Katliamın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen dava sürecinin ilerlemediğini belirten Kiraz, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her türlü siyasi ve hukuki mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Ailelerine sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt Bilim Merkezi Geleceğin Bilim İnsanlarını Yetiştirmek İçin Kapılarını Araladı
- Malatya'da Bisiklet Tutkunları Beydağı'nda Kıyasıya Mücadele İçin Pedalları Çeviriyor
- Hekimhan'da 12 Yıllık Sessizlik Bozularak Ilıca Sosyal Tesisleri Yeniden Halkın Hizmetine Açıldı
- Battalgazi Belediyesi Beş Mahallede Ulaşım Altyapısını Baştan Aşağı Yeniliyor
- Sayıştay Başkanlığı 25 Boş Kadro İçin Denetçi Yardımcısı Alacak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.