Çapraz sorguda suçunu itiraf etti

Malatya'da 1 ay önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan ve burada hayatını kaybeden muhtarın öz kızı tarafından zehirlendiği ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden G.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Sabah Gazetesinin haberine göre, Doğanyol ilçesi Gümüşsu Mahallesi Muhtarı A.K., 1 ay önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı. 21 gün yoğun bakımda kalan muhtar A.K. hayatını kaybetti.
ÇAPRAZ SORGUDA İTİRAF ETTİ: YEMEĞİNE TARIM İLACI KATTIM
Muhtarın vefatının ardından hastane tarafından alınan kan örneğinde gıda zehirlenmesine bağlı bulgular elde edilince durumdan şüphelenen jandarma ekipleri araştırmayı derinleştirdi. Çevre ve mahallede yapılan araştırma ve alınan ifadeler sonrası, A.K. ile aynı evde yaşayan kızı G.K. çapraz sorguya alındı. G.K., bir ay önce anne ve babası ile tartıştıklarını, evde bulunan isimsiz tarım ilacını yaptığı yemeğin içine kattığını ve bunun sonucunda babasının zehirlenerek ölümüne sebebiyet verdiğini itiraf etti. İfade doğrultusunda evde yapılan aramada zehir olarak kullanılan tarım ilacı bulunurken, G.K. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hekimhan’da Film Gibi Kaza! Ağaca Çarpıp Takla Attı
- Trafikte Çarpıcı Veriler Açıklandı: Ölüm Azaldı, Yaralanma Arttı!
- Suç Haritası Yeniden Yazılıyor! 2022’ye Göre Düşüş Yüzde 65’i Aştı
- Çadır Dönemi Bitiyor! Kalıcı Taziye Evleri Mahallelere Yayılıyor
- Çatışma Bölgeleriyle Bağlantılı 19 Şüpheli Gözaltında!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.