Malatya
23 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.14
  • EURO
    48.33
  • ALTIN
    4443.9
  • BIST
    11.372
  • BTC
    115944.00$

Çaykur Rizespor mesaisi başladı


Çaykur Rizespor mesaisi başladı
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu mücadelenin hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu mücadelenin hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

ÖMER ŞİŞMANOĞLU DIŞINDA EKSİK YOK

Süper Lig'in 5. haftasını 2-1'lik Beşiktaş yenilgisiyle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 6. haftasında evinde karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı takımda Ömer Şişmanoğlu dışında eksik bulunmadığı kaydedildi.

BAZI OYUNCULAR SERT UYARILDI

Beşiktaş karşısında gerek kadroda yaptığı değişiklikler, gerekse de oyuna müdahalesi konusunda tartışılan Teknik Direktör Erol Bulut'un, savunma hattındaki oyuncularla özel bir görüşme yaparak Erkan, Sadık ve Mina'yı sert şekilde uyardığı öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcının, Beşiktaş karşısında yenilen gollerin ikisinin de bu oyuncuların hatalarından kaynaklandığını düşündüğü ve takımda kimsenin yerinin garanti olmadığı yönünde uyarılar yaptığı bildirildi.

MAÇ HAZIRLIKLARI DEVAM EDECEK

Malatya ekibi, yarın yapacağı antrenmanla 22 Eylül Cumartesi günü saat 13.30'da evinde oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam edecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!