Çaykur Rizespor mesaisi başladı

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu mücadelenin hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu mücadelenin hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
ÖMER ŞİŞMANOĞLU DIŞINDA EKSİK YOK
Süper Lig'in 5. haftasını 2-1'lik Beşiktaş yenilgisiyle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 6. haftasında evinde karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı takımda Ömer Şişmanoğlu dışında eksik bulunmadığı kaydedildi.
BAZI OYUNCULAR SERT UYARILDI
Beşiktaş karşısında gerek kadroda yaptığı değişiklikler, gerekse de oyuna müdahalesi konusunda tartışılan Teknik Direktör Erol Bulut'un, savunma hattındaki oyuncularla özel bir görüşme yaparak Erkan, Sadık ve Mina'yı sert şekilde uyardığı öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcının, Beşiktaş karşısında yenilen gollerin ikisinin de bu oyuncuların hatalarından kaynaklandığını düşündüğü ve takımda kimsenin yerinin garanti olmadığı yönünde uyarılar yaptığı bildirildi.
MAÇ HAZIRLIKLARI DEVAM EDECEK
Malatya ekibi, yarın yapacağı antrenmanla 22 Eylül Cumartesi günü saat 13.30'da evinde oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam edecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya-Kayseri Yolunda Feci Kaza: 4 Ölü, 2 Yaralı
- Dolar 41’i Aştı, Euro 48’i Zorluyor: Kurda Yeni Dalgalar Kapıda mı?
- Altın Fiyatlarında Yeni Zirve: Gram 4.544, Çeyrek 7.461 TL’ye Dayandı!
- 3 Ballı Soğuk Kahve Tarifi: Dalgona, Türk Usulü ve Buz Küplü
- Malatya’da Elektrik Kesintisi Uyarısı! 23 Ağustos’ta 100’ü Aşkın Mahallede Enerji Kesilecek
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.