dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2434.5
  • BIST
    9979.9
  • BTC
    62305.99$

Cazibe merkezine sosyal altyapı şart!


Cazibe merkezine sosyal altyapı şart!
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 53 dönümlük alana inşa edilen Yaşam ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Bakan Tüfenkci, 'Cazibe merkezleri içerisinde yer alan Malatya'mızda bu tür sosyal altyapının güçlü olması gerekir' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 53 dönümlük alana inşa edilen Yaşam ve Spor Merkezi, vatandaşların ihtiyaçlarını büyük oranda karşılayacak. Bay ve bayanların ayrı ayrı faydalanacağı yüzme havuzları, çocuk havuzları, fitness salonlarıyla dikkat çeken Merkez'de, Türk hamamı, sauna, tenis kortları ve kafeteryalar yer alıyor.

BÜYÜK BİR EKSİK GİDERİLDİ
Malatya'daki inceleme gezisinde sözkonusu merkezde incelemelerde bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Cazibe merkezleri içerisinde yer alan Malatya'mızda bu tür sosyal altyapının güçlü olması gerekir" dedi. Yaşam ve Spor Merkezi'nin hem spor hem de diğer sosyal alanlarla birlikte Malatya'nın önemli bir ihtiyacını giderdiğini belirten Tüfenkci, "Ticaretin, ekonominin gelişmesi için insanları cezbedecek yaşam alanlarının ilimizde bulunması çok önemli. Malatya'mızda böyle alanların eksikliği hissediliyordu. Malatya'nın değişen, gelişen ve dönüşen yüzü ve markalaşma noktasında göstermiş olduğu çabayı destekleyen bu tür mekanların çoğalmasını istiyoruz. İnanıyorum ki şehrin diğer bölgelerinde de bu tip mekanlar inşa edilecektir" dedi.

ÇOK KALİTELİ BİR MEKAN
Merkezde vatandaşların birçok sporu aynı anda yapma imkanı bulacaklarını belirten Başkan Ahmet Çakır, "Yaşam ve Spor Merkezimizde, Malatya'nın ihtiyacı olan çok kaliteli bir mekânı Malatya'ya kazandırdığımıza inanıyorum. Açıldığı günden itibaren Malatyalı hemşehrilerimizin yoğun bir şekilde rağbet ettiği kaliteli bir mekan haline geldi" dedi.

HİZMETLER YAYGINLAŞACAK
Yaşam ve Spor Merkezi gibi güzel bir hizmeti Malatya'ya kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür eden TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman bir şehrin markalaşması, ticari altyapısının güçlenmesi için sosyal altyapının da güçlü olması gerektiğini savunduklarını söyledi. Erkoç, "Sosyal alt yapı Malatya'da her geçen gün güçleniyor, buna paralel olarak ticari ve sanayi altyapımız da güçleniyor. Marka bir şehir haline gelmek için gayret gösteriyoruz. İnşallah bu tür hizmetler daha da yaygınlaşacak. Malatya'ya daha güzel hizmetler getirmenin gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

BU MERKEZLE İFTİHAR EDİLECEK
İftihar edilecek bir merkezin Malatya'ya kazandırıldığını belirten Malatya Valisi Mustafa Toprak, "Bir kentin tüm alanlardaki gelişmelerini sağlarken özellikle sosyal ve kültürel yaşam alanlarını da geliştirmek gerekiyor. Yaşam ve Spor Merkezi, Türkiye'deki diğer illerde yapılan çalışmalarla karşılaştırıldığı zaman onlarla aynı standartlara sahip bir merkez durumunda. Bu güzel tesisten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin inceleme gezisine Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç katıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!