dore okulları
Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2388.3
  • BIST
    10249.96
  • BTC
    58990.3$

Celal Fendoğlu, Sami Er’i ziyaret etti!..

Celal Fendoğlu, Sami Er’i ziyaret etti!..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve il yönetimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz” ifadelerini kullandı.
Narin

Başkan Sami Er’e görevinde başarılar dileyen Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “6 Şubat depremlerinden sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak iki seçim atlattık. Seçimler demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur ama bizim asıl gündemimiz depremdir. Malatyalı hemşehrilerimiz kalıcı konutlarına ve iş yerlerine kavuşana kadar el birliğiyle Sami Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Sami Başkanımızın da bu işi başaracağından şüphemiz yok, Allah yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

HER ZAMAN YANIMIZDA OLDULAR
Malatya’nın yeniden eski günlerine kavuşması için hükümetle istişare içerisinde olacaklarından bahseden Başka Er, “Cumhur ittifakımızın değerli Malatya teşkilatı bugün bizleri ziyarete geldiler, şeref verdiler. Bir seçim dönemi geçirdik ve bu süre boyunca her zaman yanımızda oldular. Bu da Cumhur İttifakımızın hem genelde hem de yerelde bize güç kattığının bir göstergesidir.” dedi.

TEVECCÜHÜN GEREĞİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ
Seçimlerde Malatya’da da iyi bir sonuç elde ettiklerini belirten Sami Er, “İnşallah bize oluşan bu teveccühün gereğini yerine getireceğiz. Vatandaşlarımızın bundan hiçbir şüphesi olmasın. Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Bunu da Malatya kamuoyunun bilmesini isterim. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

BİR AYAĞIMIZ MALATYA’DA, DİĞERİ ANKARA’DA OLACAK
İlk Meclis toplantısından sonra Ankara’ya gittiklerini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Seçimde taahhüt ettiğimiz bazı konularla ilgili Ankara’da girişimlerde bulunduk. Şunu belirtmek istiyorum; bir ayağımız Malatya’da diğer ayağımız Ankara’da olacak. Hem Cumhur İttifakımızla hem de Malatya kamuoyumuz ile birlikte bu sıkıntıları aşacağız” dedi.
HABER MERKEZİ / MALATYA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!