dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.46
  • EURO
    34.56
  • ALTIN
    2475.7
  • BIST
    9558.66
  • BTC
    63341.16$

Çelikel: 'Organize edilmiş bir provokosyan girişimi'


Çelikel: 'Organize edilmiş bir provokosyan girişimi'
Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Süper Lig’in 3. haftasında Malatya’da oynanan müsabaka sonrasında protokol tribününde başlayıp, giriş kapısında devam eden ve bir yerel televizyonun spor müdürünün ‘darp edildim’ iddialarına varan olaylarla ilgili konuşarak, yaşananların tamamen organize edilmiş bir provokasyon girişimi amacı taşıdığını söyledi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Süper Lig'in 3. haftasında Malatya'da oynanan müsabaka sonrasında protokol tribününde başlayıp, giriş kapısında devam eden ve bir yerel televizyonun spor müdürünün ‘darp edildim' iddialarına varan olaylarla ilgili konuştu. 

GEVREK'E SÖZLÜ SALDIRIDA BULUNULDU

Çelikel, Alanyaspor maçı sonrasında kulüp başkanı Adil Gevrek'e organize bir şekilde sözlü saldırıda bulunulduğunu kaydederek, “Maalesef Alanyaspor maçı sonrasında protokol tribününde, kulübümüzde daha önceden yöneticilik yapmış ve bir partimizin çatısı altında siyasetçi kimliğiyle tanınan bir kişinin kulüp başkanımıza yönelik sinkaflı sözlerle sataşması söz konusu olmuştur. O esnada başkanımız bu kişiye uygun bir dil kullanarak yaptıklarının yanlış olduğunu ve bu nahoş davranışların Malatya protokolüne yakışmadığını söylemiştir. Ancak bu kişi sataşmalarını ortamı germe amaçlı bir şekilde sürdürmüş, daha sonra yine kulüp üzerinden kişisel hesapları bulunan başka kişiler de olaya dahil olarak, olayın tansiyonunu yükseltmeye çalışmışlardır. Bu olaylar yaşanırken yerel bir televizyonda çalıştığını bildiğimiz ve o esnada elinde gazeteci olduğunu gösterecek hiçbir araç gereç bulunmayan şahıs da oluşturulmak istenen provokasyon ortamına bilinçli olarak dahil olmuştur. Bu kişinin normalde o esnada teknik adamların basın toplantısında olması gerekirken orada olmasını tesadüf olarak görmediğimizi belirtmek isterim. Başkanımız bu kişiye olayları abartamaması yönünde uyarıda bulunmasına ve bir gazeteciye yakışır şekilde davranmasını söylemesine rağmen bu kişi bağırıp çağırarak olayları tırmandırmaya çalışmış ve maksatları provokasyon olan şahıslara bilerek katkı sunmuştur."

SALDIRI BİZLERİ ÜZDÜ

Başkanımızın yapısını, kişiliğini bilen hiçbir kimse bu olaylarda onun değil fiziksel, sözlü şekilde bile herhangi bir saldırı amacı güdecek eyleminin olamayacağını bilir. Biz Yeni Malatyaspor olarak tamamen Malatya'mızın ortak paydası olan kulübümüzün başarılarına odaklanmış bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu, amaçları provokasyon olan şahısların takımımızın alacağı en küçük kötü sonuçta bile saldırıya geçmeyi fırsat olarak görmesi bizleri derinden üzmüştür. Tüm Malatya kamuoyuna bir kez daha şunun sözünü vererek, kulübümüz üzerinden farklı hesaplar güdenlere hiçbir zaman fırsat verilmeyecek olup, bu kişilere gerek kamu vicdanında, gerekse de hukuk önünde gerekli cevapların her zaman verileceğinin bilinmesini isteriz” dedi. 

SPOR MÜDÜRÜNDEN DARP EDİLDİM İDDİASI

Dün oynanan Yeni Malatyaspor-Alanyaspor karşılaşmasının ardından Vuslat TV Spor Müdürü Murat Akkaya, Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yanındakiler tarafından darp edildiğini iddia etti. 

Konuyla ilgili Selam Medya Gurubundan yapılan yazılı açıklamada, “Spor Müdürümüz Murat Akkaya'ya yapılan saldırı spor ahlakına yakışmayan hal ve hareketler bizleri derinden üzmüştür. Şiddete tamah eden, çözüm olarak gören bir zihniyet sporu anlamamış bir zihniyettir. Şiddet ve kaba kuvvetle hareket eden zihniyeti şiddetle kınıyoruz. Spor camiası başta olmak üzere basın camiası olarak yaşanan bu menfur olay kabul edilebilir bir durum değildir” ifadelerine yer verildi.

8_14

BASINA YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR

Maç sonrası stadyum dışında Spor Müdürü Murat Akkaya'ya yapılan saldırının haddini aşan bir durum olduğunun belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Basın mensuplarından kim olursa olsun görevini yapmaktır. Kulüp başkanı olmanız size şiddet ile çözüm bulmanıza imkan vermez. Yapılan bu hareket sadece Murat Akkaya'ya yapılan bir saldırı değildir. Tüm görevini yapmaya çalışan basın mensuplarına yapılan bir harekettir. Spor Müdürümüz Murat Akkaya'ya yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor ve gerekli yasal işlemleri başlattığımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz.”

9_12

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!