Çevik Kuvvet ekipleri, izinsiz gösteri gerçekleştiren gruba karşı...
Malatya'da çevik kuvvet polisi tarafından gerçeği aratmayan tatbikat gerçekleştirildi. Ekipler, izinsiz gösteri gerçekleştiren gruba yasal sınırlar içerisinde toma ve göz yaşartıcı gaz kullanımı ile gözaltına alma işlemi uygulamalı olarak icra etti.
Malatya’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

TATBİKAT GERÇEĞİ ARATMADI
Eğitim çerçevesinde, toplumsal olaylara müdahale ederken kullanılan taktik ve düzenler akabinde gerçeği aratmayan tatbikat gerçekleştirildi. Çevik Kuvvet ekipleri, izinsiz gösteri gerçekleştiren gruba yasal sınırlar içerisinde toma ve göz yaşartıcı gaz kullanımı ile gözaltına alma işlemi uygulamalı olarak icra etti.
Yapılan eğitimle, personelin refleks ve çevikliğini diri tutarak ayrıca Türkiye geneli veya Malatya'da oluşabilecek muhtemel bir toplumsal olaya usulüne uygun şekilde en hızlı ve etkin biçimde müdahale edilmesi amaçlanıyor.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.