CHP'li Başkanın Katili Tutuklandı

CHP Arguvan ilçe eski başkanı ve bu dönem CHP Arguvan Belediye Başkan aday adayı da olan Abbas Taştan'ı bıçakla öldüren katil zanlısı Onur Ş. tutuklandı.
MalatyaÂ'nın Arguvan ilçe merkezinde geçtiğimiz Cumartesi günü gece saat 02.00 sularında meydana gelen olayda, Abbas Taştan evinde bıçakla boğazı kesilerek öldürülmüştü. Olayın şüphelisi Onur Ş., Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince dün yapılan aramada, merkez Paşaköşkü Mahallesi'nde bir caddede olaydan sonra kaçtığı Taştan'a ait 44 AN 482 plakalı aracın içerisinde yakalanmıştı.
Asker firarisi olması nedeniyle Asayiş ŞubesiÂ'ndeki işlemlerinin ardından Malatya Merkez Komutanlığı'na teslim edilen Onur Ş., inzibat tarafından askeri cezaevine ait araç içerisinde Malatya Adliyesi'ne getirildi. Şüpheli, güvenlik nedeniyle adliyenin bodrum katından içeri alındı. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye tutuklanması istemi ile sevk edilen Onur Ş., tutuklandı.
Onur Ş.'nin asker olduğu ve daha önce de birkaç kez firar ettiği öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 16 Canın Ardından Gözler Yeniden Mahkemede: Avşar Otel Davasında Ne Karar Çıktı?
- Bakan Uraloğlu’nun Malatya Ziyaretinde Hızlı Tren Gündeme Gelmedi! Ağbaba Üç Soru Sordu
- YKS’de İlk 2 Bine Giren 31 Öğrenciye Yeşilyurt Belediyesi’nden Ödül
- Türkiye’nin İhracatında Hedefe 1,7 Milyar Dolar Kaldı
- Malatya TSO Türkiye’de Bir İlke İmza Attı: İlk Oda Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.