Malatya
15 Eylül, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    41.39
  • EURO
    48.67
  • ALTIN
    4845.6
  • BIST
    10.372
  • BTC
    115924.51$

CHP'Lİ GENÇLER DENİZ GEZMİŞ'İ ANDI


CHP'Lİ GENÇLER DENİZ GEZMİŞ'İ ANDI

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mahir Şimşek, “Bizler, Mustafa Kemal'in askerleri, bizler ki Atatürk'ün bu ülkeyi emanet ettiği ilerici ve aydınlık gençler olarak, bağımsızlık mücadelesi verenlerin he yanlarında olduk” dedi.
Parti il binasında yaptığı basın açıklamasında, “Demokrasi mücadelesi verenleri anıyoruz” diyen Şimşek, “Bugün 6 Mayıs 2014. Varlıklarını tam bağımsız Türkiye uğruna adayan 3 fidanın katledilişlerinin 42. yıl dönümü. Şunu unutmasınlar ki insanlar ölür, fikirler ebedidir. Darağacında asılan bu 3 fidanın bize emanet ettiği bu ebedi fikirler ve Türkiye'nin bağımsızlık aşkı gezi parkı olaylarında tekrar vücut bulmuş ve yine canlar, genç fidanlar yitirilmiştir. Ancak görülmüştür ki Denizlerden, Yusuflardan, Hüseyinlerden alınan bu emaneti Ali İsmailler, Hasan Feritler, Abdullahlar, Berkinler, Ethem'ler, Ahmetler, Mehmetler ve Medeniler biraz daha ileriye taşımışlardır” ifadelerini kullandı.
Şimşek, “Bizler ki Atatürk'ün ikinci büyük eserim dediği Cumhuriyet Halk Partisinin devrimci gençleri, bizler ki cumhuriyetin yılmaz bekçileri, bizler ki Mustafa Kemal'in askerleri, bizler ki Atatürk'ün bu ülkeyi emanet ettiği ilerici ve aydınlık gençler olarak emanetlere her zaman sahip çıkmakla görevliyizdir. Bizler bu görevimizin sonuna kadar arkasında yılmadan, durmadan ve bıkmadan ilerleyeceğimizi belirtiriz" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!