CHPÂ'Lİ ADAYDAN SUYU OLMAYAN MEZRADA İLGİNÇ EYLEM

CHP Arapgir Belediye Başkan adayı Hüseyin Akşahin, suyu olmayan mezraya ilçeden çok sayıda pet şişe su götürerek protestoda bulunup, sorunun çözümünü istedi.
CHP Arapgir Belediye Başkan adayı Hüseyin Akşahin, beraberinde partililerle birlikte ilçeden yanlarına çok sayıda pet şişe su alarak ilçeye bağlı Çiğnir köyü Muhtarı Hıdır Sarı ile Harbuzik mezrasını ziyaret etti.
Akşahin, yıllardır su sıkıntısı yaşayan bu mezranın hala bu sorununun çözülememesinin bir siyasi malzeme haline getirildiğini ileri sürerek, ”Mezradaki su sorununu sağır sultanlar duydu, ancak AK Partililer halen duymadı. Mezradaki sorunun siyasi malzeme yapılmasına karşıyız. Her zaman proje aşamasında olan projesi bitmiş olan Harbuzik içme suyunun neden gecikiyor, neden bu mağduriyet görmezden geliniyor” diye konuştu.
Bölgedeki yollarda da sorun olduğunu belirten Akşahin, projelerin biran önce ihale edilmesi çağrısında bulundu.
Akşahin, beraberinde getirdiği pet şişe suları köy muhtarına teslim etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.