'Ciddi görevler yapacağına inanıyoruz'

MHP İl Başkanı Bülent Avşar'ı ziyaret eden Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, Avşar için 'Ülke ve millet menfaati adına ciddi görevler yapacağına inanıyoruz' dedi.
HABER MERKEZİ / MALATYA
Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İl Başkanlığı'na seçilen Bülent Avşar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette konuşan Gönültaş, "5 Kasım'da ciddi bir oy alarak, Milliyetçi Hareket Partililer'in güveni kazanarak İl Başkanı seçilmiş olmanızdan dolayı biraz da gecikmiş olarak bir ziyaret gerçekleştirelim diye düşündük. Seçilmiş olduğunuz bu görevde ülke ve millet menfaati adına ciddi görevler yapacağınızı inanıyor, çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"İLK ZİYARET EDİLECEK KİŞİLER MUHTARLARDIR"
MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Muhtarlarımız demokrasinin pınarlarıdır. Bir kişinin dişi ağrısa ilk ziyaret ettikleri kişi muhtarlarımızdır. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü noktasında elimizden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışacağız" diye konuştu.
HAT SANATINDAN TABAK HEDİYESİ
Ziyarette Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş Başkan Avşar'a günün anısına dernek bünyesinde açılan hat sanatı kursunda eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar'ın isminin yazılı olduğu porselen tabak hediye etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tüm İmkanlar Seferber Edildi! Darende’de Bahçede Başlayan Alevler Yerleşim Yerine Sıçradı
- MHP Hekimhan İlçe Kongresi'nde Efendi Akyüz Güven Tazeleyerek Yeniden Başkan Seçildi
- Malatya'dan Diyarbakır'a Eğitimin Köprüsü Kuruluyor
- Hekimhan Dikenli Mahallesi'nde 5 Yıllık Yol Çilesi Bitmiyor
- Veli Ağbaba Darende'de Vatandaşlara Yeni Parti Çağrısı Yaptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.