Çiftçinin Geleceği İçin Kritik Adım: Zirai Don Raporu Meclis Başkanına Sunuldu

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Zirai Don Komisyonu tarafından hazırlanan kapsamlı sonuç raporunu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a sunduklarını açıkladı. Tüfenkci, çalışmanın çiftçilerin maruz kaldığı riskleri en aza indirmeyi hedeflediğini belirtti.
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, tarımsal üretimin sürdürülebilirliği ve üreticilerin korunması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir ziyarette bulundu. Zirai Don Komisyonu üyeleriyle birlikte TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u ziyaret eden Tüfenkci, hazırlanan detaylı raporu paylaştı.
TİTİZLİKLE HAZIRLANAN SONUÇ RAPORU MECLİS BAŞKANINA TAKDİM EDİLDİ
Komisyon çalışmaları sonucunda ortaya çıkan verilerin tarım politikaları için temel oluşturacağını ifade eden Tüfenkci, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Zirai Don Komisyonu üyeleri olarak TBMM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u ziyaret tarafımızca titizlikle hazırlanan sonuç raporunu kendilerine takdim ettik.”
.jpg)
TARIMDA RİSKLERİ MİNİMİZE EDECEK YOL HARİTASI...
Çalışmanın teknik boyutuna ve çiftçiye sağlayacağı katkılara değinen Tüfenkci, raporun gelecekteki stratejiler için rehber olacağını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Tarımsal üretimin korunması ve çiftçilerimizin maruz kaldığı risklerin minimize edilmesi noktasında yol haritası niteliği taşıyan bu çalışmanın, gelecekteki tarım politikalarımıza yön vermesini temenni ediyorum. Değerli katkılarıyla sürece destek veren tüm milletvekillerimize ve akademisyenlerimize teşekkür ederim.”
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.