Çınar'da hazırlık semineri

Malatya Çınar Kolejinde, ana sınıfından ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için velilere yönelik ilkokulun tanıtımı hakkında seminer verildi.
Ana sınıfı öğrencilerinin aileleri, Malatya Çınar Koleji tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Malatya Çınar Koleji İlkokul Bölüm Başkanı Mehmet Hanifi Tokmak, çocuklarını 1. sınıfa hazırlamaya çalışan anne-babalara yeni eğitim sisteminin çocuklar üzerindeki etkilerinden bahsetti.
Semineri, çeşitli video ve görsellerle destekleyen Tokmak, okuma-yazma sürecinin başlamasıyla çocukların vakitlerini en verimli ve mutlu bir şekilde geçirmelerini sağlamak, eğitim-öğretim sürecinde uygulanan tüm strateji, yöntem ve tekniklerden bahsederek, velilere işleyiş hakkında bilgi verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ÖSYM'ye Soru İptali Veya Çift Doğru Şık Çağrısı Yapan Dr. Mehmet Boztepe Kamuoyundaki Tartışmalara Dikkat Çekti
- CHP Malatya Örgütünde Yeni Dönemin Şifreleri Belli Oluyor
- Vali Seddar Yavuz Başkanlığındaki Toplantıda Konteyner İş Yerlerine Gönderilen Tahliye Tebligatları Tartışıldı
- Dilek Mahallesi Uğrak Caddesi'nde Çıkan Yangında Bir Ev ile Ekmek Damı Tamamen Kül Oldu
- Malatya'da Av Yasağını Delen 86 Kişiye Yarım Milyon Lirayı Aşan Ceza Kesildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.