dore okulları
Malatya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2484.1
  • BIST
    9568.83
  • BTC
    61100.25$

Çınar: Dualarınız huzur ve barış için olsun


Çınar: Dualarınız huzur ve barış için olsun
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hacı adaylarını kutsal topraklara uğurladı. Başkan Çınar hacı adaylarına iyi yolculuklar dileyerek, kendilerine kırmızı gül hediye etti.
Narin

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hac farzını yerine getirmek için Malatya'dan kutsal topraklara giden hacı kafilesini yolcu etti. Hacı adayları ile tek tek selamlaşıp hayırlı yolculuk dileyen Başkan Çınar, tüm dünyanın huzuru ve barışı için dua etmelerini istedi.

8000_62

“YÜCE RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN”

Malatya Büyükşehir Belediye Binasının yan tarafındaki alanda gerçekleşen uğurlama töreninde bir araya geldiği hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yaptığı konuşmada, “7'den 70'e herkesin heyecan içerisinde olduğu hac kafilemize hayırlı yolculuklar diliyor, yapılacak ibadetlerin ve duaların İslam Âlemine ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Dualarınız insanlığın huzuru ve barışı için olsun. Hac ibadetini yaparken sizlere kolaylıklar diliyorum. Cenab-ı Allah yolculuğunuzu ve ibadetlerinizi kabul etsin inşallah. Gittiğiniz kutsal mekânlarda bizlere de dua edin, Peygamber Efendimize selamlarımızı götürün. Sizleri o kutsal ve güzel mekânlara huzur, mutluluk ve sevgi içerisinde uğurluyoruz. Yüce Rabbim tüm Müslümanlara bu yolculuğu nasip etsin. Bu duyguları yaşamış birisi olarak ta şu anda ki heyecanı ve mutluluğu anlıyorum, inşallah gidip geldikten sonra oranın maneviyatını güzel bir şekilde devam ettireceğinize eminim. Her günü değil her saati ve her anı çok iyi değerlendirin, çünkü hiç unutamayacağınız çok anlamlı vakitlerden geçeceksiniz. Allah'ın izniyle, Peygamber Efendimizin doğup büyüdüğü mübarek topraklara, kıblemize, Kâbe'mize kutlu bir yolculuk yapacaksınız, o mübarek havayı teneffüs edeceksiniz, namazlarınızı eda edeceksiniz. Her yıl milyonlarca Müslüman kardeşimizin bir araya gelip hac farizasını yerine getirdiği, istişare ettiği Mekke'de, Medine'de biz Müslümanlar için özel yerler bulunmaktadır. Âlemlerin Efendisi Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed başta olmak üzere Peygamberlerin ve sahabelerin yaşadığı, nefes aldığı, izlerinin bulunduğu o eşsiz güzellikte ki mekânları görmeyi Rabbim herkese nasip etsin, kutsal topraklarda inşallah ülkemiz için tüm insanlık için dua eder ve hayırlısıyla dönersiniz." dedi.

8001_39

ÇINAR, HACI ADAYLARI İLE TEK TEK İLGİLENDİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hacı adaylarını uğurlamak için otobüslere çıkarak tek tek hayırlı yolculuklar dileyip, kırmızı gül hediye etti.

8002_18

8003_8

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!