dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63750.165$

Çınar: “Her bebek, mutlu bir geleceğin habercisidir”


Çınar: “Her bebek, mutlu bir geleceğin habercisidir”
Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2021 yılının ilk bebeklerini ziyaret ederek ailelere ‘hayırlı olsun’ dileklerini paylaşıp dünyaya gelen her bebeğin mutlu bir geleceğin habercisi olduğunu söyledi.
Narin

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ile birlikte 2021 yılının ilk dakikalarında Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini ziyaret ederek, dünyaya gözlerini açan ilk bebeklerin ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

"HAYIRLI OLSUN"
Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde görevli doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının da yeni yılını kutlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini paylaştıktan sonra, yeni yılın ilk bebeği olan ‘Güldal' isimli kız çocuğu başta olmak üzere dünyaya gözlerini açan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun' dileklerini paylaştı.

K_206

BAŞKAN ÇINAR, AİLELERİN SEVİNÇLERİNİ PAYLAŞTI
Yaşanılan mutlu ve güzel anlarda ailelerin sevinçlerin paylaşan Çınar, dünyaya gelen her bebeğin mutlu ve güzel yarınların habercisi olduğunu ifade edip, Yeşilyurt'un mutlu ve güzel yüzüne yeni bebeklerin farklı güzellikler kattığını ifade etti. Korona virüs salgını nedeniyle yaşanılan zor ve sıkıntıları günlerde, dünya gözlerini açan her bebeğin kendilerine umut aşıladığını sözlerine ekleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Öncelikle 2021 yılının herkese sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Yeni yılın ilk dakikalarında Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizi ziyaret ederek, yeni bebeklerini kucaklarına alan ailelerimize hayırlı olsun dileklerimizi paylaştık. Dünyamız korona virüs salgını nedeniyle zor bir sınavdan geçerken, yaşanılan sıkıntılı günlerde dünyaya gözlerini açan her bebek, başta aileleri olmak üzere hepimize mutluluk vermektedir. En güzel günlerinde, anne ve babaların sevinç ve mutluluğuna ortak olmak, dünyaya gözlerini yeni açan güzel bebeklerimize bir nebze katkıda bulunmaktan çok büyük memnuniyet duymaktayız. Bir ailenin en büyük mutluluğu, bebek sahibi olmaktır. Cenab-ı Allah herke bu güzelliği yaşamasını nasip etsin. Geleceğimizin umut ışığı olan evlatlarımızın her biri bizler için çok değerli ve kıymetlidir. Rabbim tüm çocuklarımıza hayırlı, güzel, sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin. Bu vesileyle, başta ailelerimiz olmak üzere şu anda hastanelerimizde büyük bir fedakarlık ve özveriyle görev yapan kahraman sağlık ordumuzun her bir neferinin yeni yılını kutluyorum. Korona virüs başta olmak üzere farklı hastalıkları nedeniyle hastanelerde veya evlerinde tedavi görev tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. 2021 yılı tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” diye konuştu.

L_165

HEDİYELER VERİLDİ
Yeni bebeklerini kucaklarına alan ailelere çeyrek altın ve özel hediye paketlerini hediye eden Çınar, hasta, hasta yakınları ve hastane personelinin de yeni yılını kutladı.

BAŞKAN ÇINAR, YENİ YILDA GÖREVLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni yılın ilk saatlerinde sağlık çalışanları, polis ve jandarma gibi sahada olan çalışanları ziyaret ederek, yeni yılını kutladı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı, Sümer Polis Karakolu ve Gündüzbey Polis Noktasını ziyaret ederek, güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.

M_468

HİZMETLER TAKDİRLE KARŞILANDI
Vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra sağlığını korumak adına kutsal bir görevi ifa eden güvenlik ve sağlık çalışanlarının hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülkemizin birliği, beraberliği ve huzuru için 7/24 görev başında olan askerlerimizin ve polislerimizi, 2021 yılının ilk dakikalarında ziyaret ederek hem görevlerinde başarılar diledik hem de yeni yıllarını tebrik ettik. Ülkemizin ve şehrimizin güvenliğini tesis etmek için gece gündüz çalışan güvenlik güçlerimizin çalışmalarını ve üstün hizmetlerinizi her zaman takdirle karşılıyoruz. Hemşerilerimizin evlerinde huzur ve güven içerisinde yeni yıla girmesinde güvenlik güçlerimizin çok büyük emekleri vardır. Cenab-ı Allah askerlerimize ve polislerimize güç ve kuvvet versin, ayaklarına taş değmesin inşallah, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bugüne kadar vatan müdafaası için şehit düşen tüm kahraman askerlerimize ve polislerimize Allah'tan rahmet, aziz milletimiz ve kıymetli aile mensuplarına ise başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Sağlığımızı, canımızı emanet ettiğimiz, en zor anımızda yanımızda olan ve 24 saat esasına göre aralıksız çalışan sağlık personellerimiz ise salgın sürecinde büyük fedakarlıkların altına imza atmıştır. Görevlerini büyük bir sorumluluk, ciddiyet ve sabırla yerine getirip, milletimizin gönlünde taht kuran kahraman sağlık ordumuzun bütün neferlerini hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum ve yeni yılın onlara sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

N_266

"ÇALIŞMALARDA BAŞARILAR DİLEDİ"
Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile birlikte Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi Erhan Berk'i ziyaret edip, sağlık çalışanlarının yeni yılını tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte 112 Acil Çağrı Komuta Merkezinde görevli personellerle bir araya gelip, çalışmalarında başarılar diledi.

O_84

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!