dore okulları
Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.35
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2393.0
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    61862.24$

Çınar: “Sağlıklı ve mutlu yarınlara birlikte yürüyeceğiz”


Çınar: “Sağlıklı ve mutlu yarınlara birlikte yürüyeceğiz”
AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çırmıhtı Bölgesindeki Mollakasım, Hıroğlu ve Hamidiye Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek, taleplerini dinleyip, sohbet ettiler. Çınar: “Hep birlikte bu günleri aşarak, sağlıklı ve mutlu yarınlara birlikte yürüyeceğiz” dedi.
Narin

 

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT  
AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, esnafları ziyaret edip talepleri dinlediler.

S_15

BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATARAK SAĞLIKLI GÜNLERE YÜRÜYECEĞİZ
Gönül Belediyeciliği anlayışı ile esnaflar ve vatandaşlarla sürekli iç içe olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekilimiz Öznur Çalık, Teşkilatımızın kıymetli üyeleri ve Muhtarlarımızla birlikte esnaflarımızla hasbihal edip hayırlı işler temennisinde bulunduk. Ülkemizin ve kentimizin ekonomik temelini esnaflarımız oluşturmaktadır. Bu nedenle; bir toplumun gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli bir kıstas olan esnaflarımız her zaman bizim baş tacı olmuştur. Tabii ki bu dönemde alış verişlerimizi özellikle bakkallarımızdan ve yerel esnaflarımızdan yapılması büyük önem taşımaktadır. Hep birlikte daha fazla el ele gönül gönüle olmamız gereken bir süreçteyiz. Bu tür esnaf ziyaretleriyle istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm üretmeye önem veriyoruz. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz. Devlet, millet el ele vererek inşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek, bu zor zamanlarda hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın yanında olduğunu göstermiş ve destek paketini yürürlüğe koymuştur. Umudumuzu yitirmeden hep birlikte bu günleri aşarak, sağlıklı ve mutlu yarınlara birlikte yürüyeceğiz. Millet olarak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz, ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz. Memleket işi gönül işi diyerek çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin. Misafirperverliklerinden dolayı tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

T_5

"ESNAFIN ROLÜ BÜYÜK"
Bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını kaydeden Çınar, “Daha modern ve yaşanabilir bir kente sahip olmak adına, ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemizin geleceğini şekillendirecek projelerimizi esnaflarımız ve vatandaşlarımızın desteği ile hayat vermeye devam edeceğiz. Yeşilyurt'umuzun her yönden gelişmesi ve kalkınması adına birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.

ESNAF, EKONOMİNİN CAN DAMARI
Esnaflara hayırlı işler, bereketli kazançlar temennisinde bulunan AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ise, AK Parti olarak üretimi ve ekonomiyi güçlendirecek desteklerle bu süreçte esnafların yanında güçlü bir şekilde yer aldıklarını ifade ederken, esnafın ekonominin can damarı olduğunu sözlerine ekledi.

ÖTE YANDAN YEŞİLYURT'TA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere hazırlanan toplam 3 bin 600 adet kıyafetin yer aldığı yardım kolilerini Salköprü, Çavuşoğlu, İlyas ve Bentbaşı Mahalle Muhtarlarına teslim etti.

K_191

ÇALIŞMALARI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarıyla birlikte‘sosyal yardım' programında bir araya geldi. Sosyal yardımlar ve diğer hizmetlerden dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sunan Salköpü Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, “ Belediye Başkanımızın gayretli ve özverili çalışmalarını takdirle karşılıyoruz ve başarılarının devamını dileriz. Mahallemizde ki camimiz ağır hasarlı olduğu için yıkıldı, yeriyle ilgili sorun çözülmedi, mahkemeye verildi, en az üç yıl sürer, bizlerde Belediye Başkanımızdan cami yapılmasını istedik. Tabii ki bu durum Başkanımızın elinde olan bir şey değil, ancak kendisi de cami sıkıntımızın çözüme kavuşması için elinden gelen desteği vereceğini söyledi. İnşallah bölgemize ve mahallemize yakışan güzel bir camiyi hep birlikte yapacağız. Başkanımız ayrıca bölgemizdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere verdiği kıyafet kolilerini, yardım talebinde bulunan vatandaşlarımıza tek tek ulaştıracağız. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun” dedi.

YARDIM KOLİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR...
Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mürteza Ede, İlyas Mahalle Muhtarı Faik Şahin ve Bentbaşı Mahalle Muhtarı Yakup Korkmaz da, ‘çevre yolunun altı ve üstü' gibi kavramları ortadan kaldıran hizmetleri ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere verilen yardım kolilerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a teşekkürlerini sundular.

L_151

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIMLARI ULAŞTIRIYORUZ
‘Gönül Belediyeciliği' hizmetleriyle vatandaşların iyi ve zor zamanlarında yanında yer almaya özen gösterdiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği ‘Gönül Belediyeciliği' hizmetlerine bizlerde çok büyük önem veriyoruz. Havaların soğuduğu bugünlerde hiçbir vatandaşımızın aç ve açıkta kalmasına, hizmetlerden mahrum bırakılmasına asla gönlümüz razı gelmez. Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen organizasyonlarla mahallelerimizin ihtiyaçlarını belirliyoruz ve buna göre yardımlarımızı ulaştırmaktayız. Salköprü, Çavuşoğlu, İlyas ve Bentbaşı Mahalle Muhtarlarımızla bir araya gelip, gerek bizim kendi imkanlarımızla bir araya getirdiğimiz gerekse de hayırseverlerimiz tarafından bağışlanan 3.600 adet kıyafetin yer aldığı yardım kolilerini kendilerine teslim ettik. Mahallelerimize yapılan hizmetler hakkında muhtarlarımız ve hemşerilerimizle faydalı görüşmeler yapıp, devam eden ve planlanan hizmetlerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Pandemi döneminde dışarıya çıkamayan ihtiyaç sahiplerimizin evlerine kadar bu yardımlarımızı ulaştırmaktayız. Hemşerilerimizin sorun ve sıkıntılarını çözüme kavuşturmak, taleplerini yerine getirmekten daha güzel bir hizmet olamaz. Bizler bir yandan ilçemizi baştan aşağıya imar ederken diğer taraftan da gönülleri ihya etmeye gayret ediyoruz. Her mahallemiz bizim için önemli, her bir hemşerilerimiz bizim için kıymetlidir. Hiç bir kardeşimizin ve vatandaşımızın mağdur olmasına asla izin vermeyiz ve imkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yaparız. Belediye olarak dinamik ve güçlü bir şekilde her alanda ilçemizin huzurlu, mutlu ve sağlıklı olabilmesi adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Hizmetlerimizin başarılı bir şekilde hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen, yol arkadaşlarımız olan Mahalle Muhtarlarımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!