dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9130.05
  • BTC
    70049.26$

Çınar: Üç ay işgaliye parası almayacak


Çınar: Üç ay işgaliye parası almayacak
Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni tip korona virüs salgını önlemleri kapsamında ilçe genelinde kurulan pazar yerlerinden üç ay boyunca işgaliye parası almayacaklarını, ruhsat ödemelerini ise kredi kartı üzerinden taksitlendirileceğini açıkladı.
Narin

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT  

Başkan Mehmet Çınar, yaptığı açıklamada, "Ekonominin mihenk taşı olarak gördüğümüz esnaflarımızın dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını dolayısıyla iş kapasitelerinin düşmemesi, ayakta kalabilmeleri ve onları bu zor dönemde desteklemek asli görevlerimiz arasındadır. Bizi biz yapan dayanışma ve paylaşma gücümüzü daha fazla ortaya koymamız gerekmektedir. Esnaflarımızın daha fazla iş üretme ve istihdama katma değer sağlamaları için gösterdiğimiz gayreti, virüs salgınının yaşandığı bu dönemde daha fazla ortaya koymaktayız. Bu kapsamda; ilçemizin farklı bölgelerinde açılan pazar yerlerinde stant kurarak hem evlerine ekmek götüren hem de ülke ekonomisine katkı sunan değerli esnaflarımızdan üç ay boyunca işgaliye parası almayacağız. Bununla birlikte ruhsat ödemelerinin kredi kartıyla taksitlendirilmesine karar verdik. Umarım aldığımız bu kararlar bir nebzede olsa esnafımızı rahatlatır. Korona virüs salgını nedeniyle yaşadığımız bu zorlu süreci el birliğiyle atlatarak daha güzel yarınlara paylaşma ve dayanışma ruhuyla kavuşacağız” dedi.

A_368

ÖTE YANDAN YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE UZAKTAN EĞİTİM BAŞLADI 

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt'un farklı noktalarında hizmet veren Kültür ve Eğitim Merkezlerinde eğitim gören öğrencilere yönelik uzaktan eğitim sistemine başladıklarını söyledi.Yeşilyurt Belediyesine bağlı Kültür ve Gençlik Merkezlerinde görevli öğretmenler, görüntülü olarak ders programlarına devam ederken, öğrencilerde istedikleri soruları canlı yayında branş öğretmenlerine iletebiliyorlar. Başkan Çınar, "Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda; korona virüs tehdidine karşı her alanda önlemlerimizi alırken, ilçe genelinde hizmet veren eğitim merkezlerimizden faydalanan öğrencilerimizin derslerinin yarım kalmaması için uzaktan eğitim sistemini uygulamaya karar verdik. Öğrencilerimiz, web tabanlı online eğitim sistemi yöntemiyle evlerinden görüntülü arama yoluyla öğretmenlere ulaşıp ders programlarına devam edebilecek. Uzaktan eğitim programına verdikleri destek ve katkıdan dolayı Eğitim Merkezlerimizde görevli öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak hiçbir hizmet alanımızda boşluk bırakmadan bu zorlu süreci atlatmak adına var gücümüzle çalışıyoruz ve yeni önlemlerimizi teker teker hayata geçiriyoruz. Hemşehrilerimiz yeter ki evlerinden çıkmasınlar, bizler onların hayatlarını kolaylaştırmak adına ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

B_232

C_100

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!