dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2515.0
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    60265.51$

Çinlilerin uzun yaşam sırrı o besinde gizli! Uzakdoğu’da kralların “ölümsüzlük ilacını” 15 gün tüketen…


Çinlilerin uzun yaşam sırrı o besinde gizli! Uzakdoğu’da kralların “ölümsüzlük ilacını” 15 gün tüketen…
Geleneksel Çin tıbbında geniş yer bulan Kırmızı Mantar yüksek tansiyondan karaciğer problemlerine, kireçlenmeden kalp damar hastalıklarına kadar bin derde deva etkisini ortaya koyuyor. Çin tıbbında 4 bin yıldan fazladır görülen kronik rahatsızlıklara şifa sunan bu mantar Antik Doğu’da ölümsüzlük mantarı olarak anılıyor.
Narin

Kırmızı Mantar antienflamatuar özelliğe sahiptir. Japonya ve Kuzey Amerika'ya özgü bir mantardır. Migrenden kaynaklanan baş ağrısı problemine çare bulamayanlar düzenli tükettiğinde faydasını görebiliyor. Tansiyonu düşürücü etkisinin yanı sıra böbreklerin daha rahat çalışmasını sağlıyor.

SİNİRLERİ YATIŞTIRIR!

Kırmızı Mantar sinirleri yatıştırarak uyku sürecine daha rahat geçebilmeyi sağlıyor. Hafızayı güçlendirici özelliği sayesinde yaş ile birlikte oluşan hafıza kaybı probleminin önüne geçiyor.

Vücuda zindelik ve canlılık katan Kırmızı Mantar doğal yollarla güçlü antioksidan özelliğini de fark ettiriyor.

ANİ FELÇ RİSKİNİ AZALTIR!

Romatizmal ağrılara şifa veren Kırmızı Mantar kalp ve damar hastalıklarına karşı bir numaralı doğal koruyucu etkisini ortaya koyuyor. Kanın pıhtılaşmasını önlediği için ani felç riskini azaltıyor.

KRALLARIN İLACI!

Antik Doğu’da kralların ilacı olarak adlandırılan Kırmızı Mantar bağışıklık sistemi üzerine doğrudan etki ediyor. Savunma mekanizması ile kanser tedavi sürecinde radyasyon etkisini azaltıyor. Savunma sistemini güçlendiren Organik Germanyum, Triterpen ve Polisakkarit elementlerini bünyesinde barındırıyor.

KIRMIZI MANTAR TÜKETİM ÖNERİSİ!

Kırmızı Mantar düzenli olarak tüketildiğinde ortalama 15 gün içerisinde etkisini hissettiriyor. Antioksidan özelliği sayesinde vücudun arınmasını sağlıyor. Yüksek verim elde etmek isteyenler sabahları aç karna tüketmelidir. Zararlı toksinlerin vücuttan hızla atılımını sağlar.

ÖMRÜ UZATIYOR!

Kırmızı Mantar, uçuk tedavisinden erken yaşta görülen saç dökülmesine, kronik yorgunluktan cilt problemlerine kadar farklı etkileri bulunuyor. Özellikle depresyonla mücadele döneminde önerilen Kırmızı Mantar saçın uzama hızını artırıyor. Ömrü uzatan ve erken yaşlanmaya sebep olan hücreleri gerileten özelliği ile daha çok anılıyor.

UYKU SÜRECİNE RAHAT GEÇİN!

Uzun süredir uykusuzluk problemi çekenler için düzenli tüketildiğinde yavaş dalga uykusunu destekleyici özelliğini ortaya çıkarıyor. Çin'in popüler mantarı keşişler tarafından meditasyona hazırlık sürecinde zihni sakinleştirmek için tüketilirmiş.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!