Cinnet getiren şahıs bakın neler yaptı!..

Malatya'da cinnet geçiren bir şahıs, elinde bıçakla korkulu dakikalar yaşattı. Polis biber gazı ile etkisiz haline getirdiği şahsı yakaladı.
Olay, Merkez İnönü Kapalı Çarşı üzerinde meydana geldi. Eline aldığı ekmek bıçağıyla “Malatya Valisi gelsin” diye bağıran C.A. isimli şahsa bir süre polis müdahale etmedi. Olay yerine 112 ambulans da çağrıldı. Kalabalığın birikmesiyle şovunu sürdüren şahsa biber gazı ile müdahale eden polis, C.A isimli şahsı etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan şahıs emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Bu arada, olayı gören bir vatandaş, “Elinde bıçak bağırıyordu, vali gelsin diye. Kendimi kesip öldüreceğim dedi. Polisler etrafını sarıp yakaladılar" ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Çevre Şehirciliğin Sağlam Dediği Evin Köşesi Yıkıldı
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.