dore okulları
Malatya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.28
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2409.8
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63231.02$

Citroen Mayıs ayına özel Ticari araç modellerinde Sıfır Faizli 220 bin TL kredi kampanyası başladı! Berlingo, Jumpy…

Citroen Mayıs ayına özel Ticari araç modellerinde Sıfır Faizli 220 bin TL kredi kampanyası başladı! Berlingo, Jumpy…
Uzun süredir araç almak isteyenler belirli birikimi bulunamadığı için hayalini gerçekleştiremeyenler Citroen dev Mayıs kampanyasını başlattı. Ticari araç modellerinde geçerli faizsiz kredi teklifini güncelledi. Tüm detaylar…
Narin

31 Mayıs'a kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyenler Citroen yetkili satış firmalarını ziyaret edebilir.

Fransız araç üreticisi Citroen Türkiye'de en çok tercih edilen popüler araçlara araç filosunda geniş yer veriyor. Katalog incelendiğinde birbirinden farklı özellikte kişisel kullanıma ait yüksek konforda modeller ile ticari amaçla daha geniş yolcu kapasitesi sunan araç modellerini de bünyesinde bir araya getiriyor. Citroen kampanya dönemi boyunca faizli ve faizsiz iki seçenek ile herkesi ticari araç sahibi yapacak. Belirli modellerde geçerli olan bu kampanyanın detayları belli oldu.

CİTROEN BERLİNGO COMBİ İÇİN SON TEKLİF!

Citroen Berlingo Combi modeli için 130.000 TL kredi teklifi sundu. 12 aylık vadede geri ödenebilecek araç için faiz şartı ortadan kalktı. Berlingo Kombi modelini daha yüksek kredi fırsatı ile değerlendirmek isteyenlere farklı bir seçenek daha sunuldu. 220.000 TL'ye kadar talep edilecek kredi 12 aylık vadede sadece %0.99 faiz oranı ile geri ödenebilecek.

BERLİNGO VAN VE JUMPY 180 BİN TL İÇİN %0.99 FAİZ TEKLİFİ!

Citroen Berlingo Combi modelinde başlattığı bu kampanyayı Berlingo Van ve Berlingo Jumpy Kombi modellerinde de sürdürüyor. Berlingo Van ve Jumpy Kombi modelleri için 110.000 TL kredi teklifi sundu. 12 aylık vade ile faizsiz şekilde değerlendirilebilecek bu modeller için ikinci bir teklif daha yer alıyor. Sadece %0.99 faiz ödeyerek 180.000 TL kredi finansmanından da yararlanılabilecek.

STOKLARLA SINIRLI!

Citroen ticari araç hayali olanlar ya da var olan aracı uzun süredir yükseltmek isteyenler için teklifini Mayıs sonuna kadar uzattı. Citroen'in kampanya dönemi boyunca başlattığı iki farklı teklifli ticari araç modelleri için son gün 31 Mayıs. Stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak isteyenler bu tarihi kaçırmadan Citroen yetkili satıcılar ile görüşmeyi başlatabilir.

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!