ÇOK ÖNEMLİ GALİBİYET

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, Gaziosmanpaşa karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu kaydederek, “İnegölspor maçını da kazanarak, bu galibiyeti taçlandırmamız gerekiyor” dedi.
Ligin 9. haftasında İstanbul deplasmanında Gaziosmanpaşa karşısında aldıkları 4-0'lık galibiyetle
ilgili açıklamada bulunan Özkan, “Bizim adımıza anlamlı ve güzel bir galibiyet oldu. Şimdi önümüzde İnegölspor karşılaşması var. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu karşılaşmayı da kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Özkan, futbolcuları ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ederek, “Bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçın ilk yarısı rakibin istediği gibi geçti. İkinci yarıda ise hocamızın oyuna müdahaleleri her şeyi değiştirdi. Halil Zeybek'te takımı ateşleyince oyunun son bölümüne 4 gol sığdırıp, galip gelmesini bildik” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KPSS’den Çıkan Adaylar Sınavı Nasıl Değerlendirdi?
- Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu! Bir Şüpheli Gözaltına Alındı
- Malatya Şeker Fabrikası Günlük 3 Bin 800 Ton Kapasiteyle Üretime Devam Ediyor
- Kuyulu Dedeyazı ve Polat’ta 167 Konut Hazır! Anahtarlar Pazartesi Elde
- Aslen Malatyalı Oyuncu Serhat Kılıç’ın Ölümüyle İlgili Soruşturma Sürüyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.