dore okulları
Malatya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2411.9
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63336.7$

Çolak: Mutlu olduk


Çolak: Mutlu olduk
Belediye Memurları Sendikası (Bem-Bir-Sen) Malatya Şubesi tarafından yetimlere ulaştırılmak üzere Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine 75 Adet 150’şer TL market alış veriş çeki teslim etti.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkan Hüseyin Hanbay, ”Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle ülkemizde ve Malatya'da da birçok aileler sıkıntı içerisindedir. Bem-Bir-Sen Malatya Şubesi olarak bu zor süreç içerisinde ve Ramazan Ayının manevi atmosferine uygun bir şekilde ekonomik durumu iyi olmayan kardeşlerimize bir nebze de olsa yardımda bulunmak istedik. Katkı veren tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Yapılacak olan yardımların hazır gıda kolisi içerisinde önceden belirlenmiş ürünleri vermek yerine, 75 Adet 150 TL market alış veriş çekivererek kardeşlerimizin ihtiyacı olan ürünleri almalarının daha doğru olacağı düşünülmüştür. Yapılan bu yardımların amacı ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yalnız olmadıklarını hissettirmektedir. Ayrıca Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin ilimizde tespit etmiş olduğu ihtiyaç sahibi yetim kardeşlerimize önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da yardım yaptığımızdan dolayı Bem-Bir-Sen sendikamız adına mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu yaşanan salgın biran önce sona erer ve tekrar arzu ettiğimiz ve özlediğimiz günlere döneriz. Bunun için de halkımızın alınan tedbirlere uyması büyük önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı.

"BİZLERİ MUTLU ETTİLER"
Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak da, “Bem Birsen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bizler mutlu ettiler. Yetim ailelerimiz de mutlu olacaktır. Burada kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN GÜDER YETİM ANNELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ 

Malatya'nın Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ile birlikte Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, yetim annelerinin gününü kutladı. Yetim anneleri ile bir araya gelen Başkan Güder ve Kaymakam Duran, annelere gül verip hediyeler takdim etti. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ziyarette yaptığı konuşmada, “Hepinizin ramazanını tebrik ediyorum. Rahmet mağfiret ve azaptan kurtuluşun yaşandığı bir ayı hep beraber yaşıyoruz. İnşallah bu ayın su yüzü hürmetine ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntıyı da atlatırız. Önce depremi yaşadık, ardından korona virüs salgınını yaşadık. İnşallah rabbim bu ayın hürmetine o sıkıntıları o afetleri başımızdan def eylesin. Yetimler aslında bizim emanetlerimiz olmalı” ifadelerini kullandı.
Anneliğin kutsallığından bahseden Başkan Güder, “Anneler her zaman eli öpülesidir. Her zaman yüceltilmeyi, sevgiyi, saygıyı, hak eden annelerdir. Hiç kimse annenin yerini tutmuyor. Annenin yanına gittiğinde oğlu 70 yaşında da olsa anne onu her zaman korunması gereken biri olarak görüyor. Allah eksikliklerini vermesin, ömürlerini uzun eylesin. Sizin şahsınızda tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum. Sizlerin her daim yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum ve anneleri gününüzü kutluyorum” dedi.

A_680

DURAN: 5 BİN AİLEMİZE GIDA DAĞITTIK
Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran da, “Anneler günü münasebetiyle bugün bir program organize edilmiş belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz ekibine. Sizin şahsınızda bütün annelerin anneler gününü kutluyoruz. Yaşadığımız korona virüs sürecinde de Ramazan ayı münasebetiyle yaklaşık olarak 2 bin 500 ailemize ramazan harçlığı dağıttık. Yaklaşık 5 bin ailemize gıda dağıtımı gerçekleştirdik ve halen bu yardımlarımıza devam ediyoruz. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımızın göndermiş olduğu, virüsten dolayı bin'er liralık harçlıklar var. Zaten onları saymıyorum onların sayısı zaten ilçemizde 15-20 bin civarına yaklaştı. Dolayısıyla bu ramazanda başta yetimlerin anneleri olarak sizlere, maddi açıdan sıkıntı içerisinde olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan Yetimler Kervanı Yardımlaşma Derneği Başkanı İhsan Çolak ise, “Ziyaretiniz bizleri çok sevindirdi. Türkiye'nin geçtiği bu zorlu süreçte birbirimizin yanında olması kadar kıymetli bir şey yoktur. Bu yüzden ben yetimler kervanı ailesi olarak size ayrıyeten teşekkür ediyorum. Battalgazi bölgesinde yaşayan ailelerimizin hemen hemen hepsine kıyafetlerini Sayın Başkanım ve ekibi ayarlamış oldular” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!