dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.66
  • ALTIN
    2405.6
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57493.61$

Cömertoğlu: Fotokampın kapsamını genişlettik


Cömertoğlu: Fotokampın kapsamını genişlettik
Arapgir Belediyesi ile Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından organize edilen 5. Uluslararası Malatya Fotokampı Kayaarası Kanyonu'nda başladı.
Narin

HABER MERKEZİ-ARAPGİR

Arapgir Belediyesi ile Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından organize edilen 5. Uluslararası Malatya Fotokampı Kayaarası Kanyonu'nda başladı. 

YAKLAŞIK 1000 ZİYARETÇİ KATILDI
İlk günde 250 çadırın kurulduğu ve yaklaşık bin ziyaretçinin katıldığı kamp dolu dolu geçiyor.Kampın ilk gününde Arapgir ilçesine gelen yerli yabancı onlarca fotoğraf sanatçısı ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezerek fotoğrafladı. 

6006_85

"BÜTÜN KÖYLERİ VE İLÇE MERKEZİNİ FOTOĞRAFLIYORUZ"
Kayaarası Kanyonu'na hayran kalan konuklar bol bol fotoğraf çekerken, akşam Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun kamp ateşini yakmasıyla birlikte renkli görüntüler oluştu. Halayların çekildiği, türkülerin söylendiği etkinlikte konuklarıyla tek tek yakından ilgilen Cömertoğlu, bu yıl Fotokampın kapsamını biraz daha genişlettiklerini belirtti. Cömertoğlu, Arapgir'in bütün köylerini ve ilçe merkezini fotoğrafladıklarını ve ilçeye dair bütün değerlerin kayıt altına alındığını, bu kapsamda 5. Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi'ne ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti. 

6007_53

 CHP'DEN FOTOKAMPA ZİYARET...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman,Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ile birlikte Arapgir ilçesin'nde bu yıl 5'incisi düzenlenen foto kampı ziyaret etti. 

6006_88

FOTOKAMP RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Kampta vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılanan heyet fotoğraf sanatçısı ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.Daha sonra Kayaarası Kanyonu'nu gezen Ağbaba;Arapgir'in bir turizm,kültür ve inanç merkezi olması için ellerinde geleni yapacaklarını söyledi. 
Arapgir'in mahalli sanatçılarından cümbüş ve klarnet ustası Ümit Aydın'ın klarnet çalıp türkü söylediği etkinlikte Ağbaba ve beraberindeki heyet bir süre halay çekti. Renkli görüntülere sahne olan 5'inci Uluslararası Malatya Fotokamp 7 Temmuz tarihinde sona erecek. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!