Cumhurbaşkanı Erdoğan Atlas'ı Katledenlerin Peşini Bırakmayacaklarını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlas Çağlayan'ın katledilmesine ilişkin sert açıklamalarda bulunarak, suçluların yargı önünde en ağır cezayı alması için sürecin takipçisi olacaklarını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyunda infiale yol açan Atlas Çağlayan'ın katledilmesi olayıyla ilgili sessizliğini bozdu. Yaşanan vahşetin kabul edilemez olduğunu dile getiren Erdoğan, adli sürecin en sıkı şekilde takip edileceğini ve faillerin hak ettikleri cezaya çarptırılmaları için devletin tüm imkânlarının seferber edileceğini belirtti.
CANİLER YARGIDA HESAP VERECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, masum bir cana kıyanların yargı sisteminde gereken karşılığı bulması gerektiğini ifade etti. Bu tür olayların toplumsal vicdanı derinden yaraladığını kaydeden Erdoğan, "Atlas yavrumuzu katleden canilerin yargıda gereken dersi almalarını istiyoruz. Bu konuyla ilgili olarak da üzerimize düşen ne ise bunu sonuna kadar yerine getirmenin ahdi ve kararlılığı içerisinde olduğumuzu söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.
MİNGUZZİ OLAYI İLE BENZERLİK VURGUSU
Açıklamasında geçmişte yaşanan üzücü hadiselerle de kıyaslama yapan Erdoğan, duyulan acının tarif edilemez olduğunu belirtti. Atlas bebeğin başına gelenlerin toplumun her kesiminde büyük bir hüzne yol açtığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: “Minguzzi olayı ne ise, Atlas yavrumuzun olayı da en az onun kadar bizi acılara boğmuştur. Bunlar kabul edilebilir şeyler değildir.”
Hükümetin bu tür vakalara karşı tavizsiz duruşunu sürdüreceğini hatırlatan Erdoğan, çocukların güvenliği ve adaletin tecellisi için gereken her türlü hukuki adımın kararlılıkla atılacağını yineledi.
HABER MERKEZİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.