dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2323.7
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70789.48$

'Cumhurbaşkanımızın vereceği müjdeleri bekleyeceğiz'


'Cumhurbaşkanımızın vereceği müjdeleri bekleyeceğiz'
AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından Sıtmapınarı'nda seçim bürosu açıldı. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci 'Cumhurbaşkanımızı 6 Mart'ta Malatya'mızda ağırlayacağız. Hep birlikte coşkuyla, Malatya'mıza vereceği müjdeleri bekleyeceğiz' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından Sıtmapınarı'nda seçim bürosu açıldı. 

AÇILIŞA KATILANLAR
Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına, AK Parti MKYK Üyeleri ve Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ile Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ve AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca katıldı.

KOCA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ

 Burada konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, "Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" dedi.

"BÜYÜK KATKILAR SUNACAĞIZ"

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar ise 'hizmet, kültürel, sosyal ve çevreci belediyecilik' anlayışlarıyla hizmet ettiklerini belirterek, "Hizmet belediyeciliği, kültür belediyecilik, çevre belediyeciliği dedik ve sosyal belediyecilikte çıtaları yüksek tutarak, bölgemize kalkındırıp, geliştirdik. Türkiye'de artık marka ilçeler haline getirdik. Yeni dönemde de gönül belediyeciliği ile daha da güçlendirip ve güzelleştirerek, bölgemize daha büyük katkılar sunacağız" ifadelerini kullandı.

1002_379

"SEÇİM BÜROMUZ HAYIRLI OLSUN"

 Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder de "Malatya'da açtığımız ikinci seçim büromuzun Sıtmapınarı'mıza, Malatya'mıza, Battalgazi'mize ve Yeşilyurt'umuza hayırlı olmasını niyaz ediyorum" şeklinde konuştu. 

GÜRKAN MALATYALILARI MİTİNGE DAVET ETTİ
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise şu ifadeleri kaydetti: "Seçim büromuzun Malatya'mıza, memleketimize, AK Parti'mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 6 Mart'ta Cumhurbaşkanımız Malatya'yı şereflendirecek, sizleri de oraya davet ediyorum." 

"MÜJDELER BEKLİYORUZ"
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de "Cumhurbaşkanımızı 6 Mart'ta Malatya'mızda ağırlayacağız. Hep birlikte coşkuyla, Malatya'mıza vereceği müjdeleri bekleyeceğiz" dedi. 

"HEP SAHADAYIZ"
AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise seçim bürosunun hayırlı olmasını temenni ederek, "AK Parti olarak büroda hiçbir zaman oturmuyoruz hep sahadayız. Adaylarımız gece gündüz mahalle, sokak ve ilçedeler. Buralar birer görüşme noktası, hep birlikte çalışacağız" sözlerini kullandı. 

"6 MART'TA İYİ BİR EV SAHİPLİĞİ YAPMAMIZ LAZIM"
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı da "31 Mart'ta büyükşehirde Selahattin Gürkan başkanımıza, ilçelerimizde Yeşilyurt'ta Mehmet Çınar, Battalgazi'de Osman Güder, diğer ilçelerimizde de AK Parti ve ittifak adaylarımıza Cenabı Allah başarılar nasip etsin. Seçim büromuzun da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımıza da 6 Mart'ta çok iyi bir şekilde ev sahipliği yapmamız lazım" diye konuştu. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!