Cumhuriyet Bayramı Kutlama Provası Yapıldı

Malatya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 89. yıl dönümü kutlama programının provası yapıldı.
Malatya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 89. yıl dönümü kutlama törenlerinin genel provası yapıldı.
Kutlama töreninde yer alan askeri birlik ve öğrenci grupları İstasyon Caddesi üzerindeki Abdullah Gül Parkı yanında toplandı. Buradaki provada; Vali Yardımcısı Murta Çağrı Erdinç, 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Kurmay Albay Mehmet Akgül ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasar Atay hazır bulundu.
Kutlama, İstiklal Marşı ve şiirlerin okunmasının ardından prova geçiş töreni ve Kara Havacılık Alay Komutanlığına ait askeri helikopterlerin gösterisi ile sona erdi.
Prova nedeniyle İstasyon Caddesi sabah saatlerinden itibaren trafiğe kapatılırken, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alındı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kurtulmuş Malatya’dan 86 Milyona Seslendi: “Kimse Bir Diğerinden Üstün Değildir”
- Malatya’da Eski Eşi Feride Kaya'yı Öldüren Sanık İlk Kez Hâkim Karşısına Çıktı!
- TBMM Başkanı Kurtulmuş Malatya’daki Tesislerin Açılışını Yaptı
- Malatyalı Emekli Korgeneral Salih Karataş Gündüzbey’de Defnedildi
- Dört Yıl Konteynerda Direndiler, Şimdi Yüksek Kiralarla Mücadele Ediyorlar!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.