dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.99
  • ALTIN
    2438.2
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64473.67$

Cumhurun Reis'ine mektup!


Cumhurun Reis'ine mektup!
Türkiye Aile Meclisi sözcüsü ve Dünya Çocuk Hakları Derneği Başkanı Adem Çevik, TCE/GENDER maskeli sapkınlık ile aile nesil tahdit altında diyerek, sorunlara dikkat çekti.
Narin
CUMHUR'DAN REİSİNE MEKTUP TCE/GENDER MASKELİ SAPKINLIK İLE  AİLE NESİL DEVLET TEHDİT ALTINDA!
CUMHUR Başkanlığına
GENDER tanımına göre cinsiyet artık yasalar çerçevesinde toplumsal bir aidiyeti ifade ediyor. Cinsel kimlik yönelim, deneyim ve tercihe dayalı olarak şekillenebiliyor. Nüfus Cüzdanımız ve Pasaportumuzdaki GENDER de BİREY’lerin bu tercihini belirtiyor. GENDER tanımı ile BİYOLOJİK CİNSİYET tanımı resmen sona ermiş bulunuyor. Bu milli güvenliğimiz için tehdit mi?
Hatta bu anlayışa göre BİREY’ler artık anne-baba olarak tanımlanamaz. Kadın ya da erkek olmak, “akışkan/kırılgan bir cinsel kimlik”le zaman için tekrar tekrar değişkenlik gösterebilir.
Anayada Mahkemesi, 29/11/2017 tarihli ve 2017/130E, 2017/165K Kararı ile cinsiyet sahteciliği değişikliği konusunda TMK’nın (40.madde) getirdiği 'üreme yeteneğinden sürekli yoksun bulunmak şartını' iptal ederek transseksüel sapkınlara kolaylık getirmiştir. Bu ameliyat trans bireyin biyolojik cinsiyetini iptal etmemekte ve kendisiyle aynı biyolojik cinsiyete sahip ve fakat ameliyat geçirmemiş bir kişiyle resmi nikah yapabilmesine imkân sağlamaktadır. Cinsi sapık evlilikleri yasal ve insan hakkı gören Anayasa Mahkemesi Aileye ve fıtrata açılan savaşta ailesiz cinsiyetsiz ahlaksız toplum isteyen küresel şer güçlerin safında yer alması değil mi?
Bu durumda; 1-Bir kadın, erkek olduğunu beyan eder ve kimliğine bunu yazdırırsa, ve diğer yeterliliklere sahipse, mesela İmam Olarak atanabilir mi?
2-Bir erkek hanımından boşandıktan sonra kendi de kadın kimliğini tercih ederse, bu kimlikle yasalardaki kadın beyanını esas alan yargıda ve diğer teşvikli ve öncelikli alanlarda pozitif ayırımcılık hakkından yararlanabilir mi? Kadınlara yönelik istihdam ve kredi ve teşviklerden yararlanabilir mi? Evrakta sahteciliğe Ceza gibi Cinsiyette Sahteciliğe Ceza yok mu?
3-Bir erkek kadın cinsel kimliğini tercih ettiğinde KADIN DERNEĞİ’ne üye olabilir mi?
4-Bir erkek kadın kimliğini seçtiğinde askerlikten muaf olabilir mi ya da bir kadın erkek kimliğini seçtiğinde askerlik görevini yapabilir mi, Bu görevi yapmaya mecbur tutulabilir mi?
5-Bu durumda Sapkın LGBTİ/QPE tercihleri nasıl değerlendirilecek? Sapkınlık serbest mi?
6-Yeni doğan çocuğun cinsel kimliği ailesinin beyanına mı tabi olacak ya da çocuk hangi yaşta kendi cinsel kimliğini belirleme hakkına sahip olacaktır?!

Bilgi Edinme 4982 nolu Kanun gereği tarafımıza bilgi verilmesini arz ve taleb ederiz

26.01.2022

Adem Çevik, TC:12409824156, İstanbul Eyüp KışlaCad.1/5

[email protected]

02124365966

Türkiye Aile Meclisi sözcüsü ve Dünya Çocuk Hakları Derneği Başkanı
 
elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!