dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2423.2
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64096.99$

Dağdeviren: Malatya halkının hizmetkarı olacağız


Dağdeviren: Malatya halkının hizmetkarı olacağız
Malatya Emniyet Müdürü Dağdeviren, Başkanı Gürkan’ı ziyaret etti.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

EMNİYET İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Başkan Gürkan, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Büyükşehir Belediyesi olarak emniyetimizle birlikte uyum içerisinde Malatya için çalışmalar ürettik. Yeni Emniyet Müdürümüzün de Malatya'yı yakinen tanıdığını, memleketine, milletine ve ülkesine duyduğu hassasiyeti biz yakinen biliyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Malatya'nın huzur ve asayişi noktasında Malatya'daki insanların daha rahat yaşamaları daha huzurlu ortamlarda bulunmaları, seyahat etmeleri açısından emniyetimizle birlikte hareket edeceğiz. Emniyetimizin çalışmalarına ne ölçüde katkı sunabiliriz onun gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Birlikte Malatya'yı daha iyi daha ileriye huzurlu, çağdaş ve modern bir şehir haline getirme noktasında neler yapabiliriz onun gayreti içerisinde olacağız. Emniyet Müdürümüze tekrar bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

EMNİYET HİZMETİ VERMEK İÇİN GELDİK
İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise “Malatya halkına emniyet hizmeti vermek için geldik. Malatya halkının hizmetkarı olacağız. Sayın Başkanımızın hizmetlerini ve çalışmalarını biliyoruz. İlçe Belediye Başkanlığı döneminde güzel hizmet ve yatırımları olmuş bunun karşılığında da bugün Büyükşehir Belediye Başkanı. Sayın Başkanımızın destekleri ile her zaman yanımızda olacağına inanıyorum. İlin güvenliği başta olmak üzere gelişimine de katkı sunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Birlikte uyum içerisinde daha önceki Emniyet Müdürümüzden devraldığımız görev bayrağını aynı şekilde devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖTE YANDAN BAŞKAN GÜRKAN, GÜMRÜK MÜDÜRÜ AYDEMİR'İ ZİYARET ETTİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni göreve başlayan Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Malatya Bölge Müdürü Dr. Musa Aydemir'i ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Dr. Musa Aydemir, “Kurumumuz 6 ilde hizmet vermektedir. Ticaret Gümrük ile ilgili faaliyetlerde bulunup, firmalarımızı birimlerimizi bilgilendirmek, gümrük işlemlerimizi hızlandırmaya ve maliyetleri düşürmeye çalışıyoruz. Bölge Müdürlüğü olarak 5 havalimanımızda hizmet veriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

1_301

AKTİF ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Aydemir'e yeni görevinde başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Daha önce bizleri ziyaret gelen Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürümüze ziyarette bulunmaktayız. Gümrük Bölge Müdürlüğümüzün binasının yapımında emeği geçen, başta eski Gümrük Bakanımız AK Parti MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci'ye teşekkür ediyorum. Gümrük Müdürlüğümüzün binası onun döneminde yapılmıştı. Güzel bir bina olmuş, birimler yerleşmiş, güzel ofisler oluşturulmuş, bu ortam içerisinde güzel hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Çalışanlara başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 5 İlimizin Bölge Müdürlüğü olarak aktif görev yapmakta, bu bölgede de gümrükleme işlemlerinin yürütülmesi, ithalat ve ihracat işlemlerin görülmesi noktasında aktif çalışmalar yapılıyor” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!