Darende Kaymakamı Aktaş'a Plaketli Veda

Malatya'nın Darende İlçesi Kaymakamı Mehmet Aktaş'a plaket verildi.
Sivas Vali Yardımcılığı'na tayini çıkan Darende İlçesi Kaymakamı Mehmet Aktaş'a, Dede Korkut Lokantası'nda Derendeliler Derneği'nin düzenlediği organize ile plaket verildi.
Programa; Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Vali Yardımcısı Abdullah Abit Öztoprak, Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sıtkı Akgül, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Darendeliler Derneği Başkanı Durmuş Doğan, ÇEKÜL Vakfı Malatya Bölge Temsilcisi Bekir Sözen, bazı il genel ve belediye meclisi üyeleri, Darendeli bir grup iş adamı katıldı.
Plaket töreninde konuşan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, yaklaşık 3 yıl Darende'de görev yaptıktan sonra Vali Yardımcılığı'na tayini çıktığını hatırlatarak, “İlçeye güzel hizmetler kazandırılması için çaba gösterdik. El birliği ile çalışmaya çaba gösterdim. İlçeye kazandıramadığım ve muvaffak olamadığım projelerin de gelecek arkadaşın yapacağına inanıyorum. Biz ne yapmaya çalıştıysak, Darende'nin güzel insanları için yaptık” dedi.
İlçeye sağladığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Aktaş'a teşekkür eden Darendeliler Derneği Başkanı Durmuş Doğan, “Kaymakam Mehmet Aktaş'ın devlet adamlığı yönü, idareciliği ve ilçedeki vatandaşlarla kaynaşası takdire şayandır. Özellikle ilçenin tanıtılması noktasında totemler yaptırması, yayınlar bastırması noktasında gayretleri oldu” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Darendeliler Derneği Başkanı Durmuş Doğan tarafından Kaymakam Aktaş'a plaket verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Doğanşehir Değerli Bir İsmini Kaybetti: İş İnsanı Hacı Nezih Şahin Hayatını Kaybetti
- Güney Kuşak Yolu'nda Feci Kaza: Çapa Motoruna Çarpan Motosikletli Yaralandı
- Malatya Merkezli Narkotik Operasyonunda Zehir Tacirlerine Ağır Darbe Vuruldu
- Parktaki Gençlerin Tartışması Bıçaklı Kavgaya Dönüştü
- Çevre Şehirciliğin Sağlam Dediği Evin Köşesi Yıkıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.