DARENDE KÜTÜPHANESİ 78Â'NCİ SIRADA

DARENDE KÜTÜPHANESİ 78Â'NCİ SIRADA
Malatya'nın Darende İlçesi Sadrazam Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi'nin Türkiye genelinde bulunan bin 280 adet Kütüphane arasından "Kullanım Koşulları ve Okuyucu Sayısına" göre ilk 78 sıraya girdiği bildirildi.
Darende Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde yürütülmekte olan Kütüphane-E Türkiye Projesi kapsamında İlçemizde bulunan Darende Sadrazam Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Türkiye genelinde bulunan bin 280 adet Kütüphane arasından "Kullanım Koşulları ve Okuyucu Sayısına" göre ilk 78 sıraya girmiştir.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü, Hacettepe Üniversitesi ve Bill Gates Vakfı tarafından desteklenen proje kapsamında dezavantajlı gruplara ücretsiz bilgisayar ve internet eğitimi verilecek olup, ayrıca bu kapsamda kütüphanemize bilgisayar ve malzeme desteği sağlanacağı bildirildi” denildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.