Malatya
11 Eylül, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.28
  • EURO
    48.41
  • ALTIN
    4811.9
  • BIST
    10.586
  • BTC
    114283.07$

Darende Öğretmenler gününü 2 güne çıkardı


Darende Öğretmenler gününü 2 güne çıkardı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Malatya'nın Darende İlçesi'nde bir dizi kutlama programları düzenlendi.

Darende'deki törenler Hükumet Konağı önündeki Atatürk anıtına Milli Eğitim camiası adına çelenk sunulmasıyla başladı. Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM) salonunda devam eden törenlerde de günün anlamına ilişkin konuşma ve şiirler okundu.
 

Öğretmenler günü kutlamaları programına, Kaymakam Bünyamin Kuş, Garnizon Komutanı Üsteğmen Rauf Özgenç, Belediye Başkan Yardımcısı Tacettin Ateş, daire amirleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Darende Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce kutlama programında yaptığı konuşmada hayat merdivenine henüz ilk adımını bile atmamış, anne babaların öpmeye bile kıyamadığı minik yavrular merdivenin ilk basamağını bizlerle çıkmak için ellerinden tutmamızı beklemekte olduğunu söyledi.


Mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına ise Darende Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğretmenlerinden Hüseyin Koca bir konuşma yaptı.


Öğretmen Hüseyin Koca, yeni eğitim modelinde öğretmen her zaman sorunun değil çözümün bir parçası olduğunu ifade etti. Öğrenciler tarafından günün anlamına ilişkin şiir okumaları, orotoryo gösterisi ve “Türk Tarih Kurumu Öğretmenler Günü” adlı klibin izlenmesinin ardından düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin ant içmesiyle tören son buldu.


Öğretmenler akşamki programda Öğretmenevi salonunda yapılan fotoğraf sergisi ve eğlence programı düzenleyerek stres attılar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!