Darende'ye geldi-gitti

Kurban Bayramı’nın son gününde TBMM Başkanı İsmet Yılmaz Malatya’nın Darende ilçesini ziyaret etti.
Kurban Bayramı'nda memleketi Sivas'ın Gürün ilçesine gelen Meclis Başkanı İsmet Yılmaz daha sonra komşu ilçe olan Darende'ye geldi. Darende Kaymakamı Ali Türk, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ve Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş tarafından Somuncu Baba Külliyesi'nde karşılanan Yılmaz, bir süre vatandaşlarla görüşerek bayramlarını kutladı.
Külliyede namaz kılıp dua eden Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti. Meclis Başkanı Yılmaz daha sonra Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateş'in evin de bir süre dinlendi.
Meclis Başkanı Yılmaz'ın ziyaretinde Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, AK Parti Gürün İlçe Başkanı Eren Kırış, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri de hazır bulundu. Yılmaz daha sonra Gürün'deki ziyaret ve temaslarına devam etmek üzere Darende ilçesinden ayrıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt Belediyesi Yangın Bölgesinde Temizlik Çalışması Başlattı
- Deprem Konutları Portekiz’i Hayran Bıraktı!
- Nohutlu Mahallesi’nde Çıkan Yangın Korku Dolu Anlara Neden Oldu!
- Genç Ve Kadın Çiftçilere Kapalı Ortamda Bitkisel Üretim İçin İlave Destek Geliyor
- Hayvancılık Destekleri Artıyor: Çoban Ve Arıcılar İçin Yeni Ödemeler Açıklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.