Darende'de Ulaşım Normale Dönüyor: Kapanan Yollar Yeniden Trafiğe Açıldı

Darende Kaymakamlığı, yoğun kar yağışı ve yol çalışmaları sebebiyle geçici olarak ulaşıma kapatılan Darende–Elbistan ve Darende–Kuluncak karayollarının yeniden araç trafiğine açıldığını duyurdu.
Darende Kaymakamlığı, bölgede etkili olan olumsuz hava koşulları ve yürütülen çalışmalar nedeniyle ulaşıma kapatılan yollar hakkında yeni bir açıklama yaptı. Yapılan bilgilendirmeye göre, kar ve tipi sonrası ulaşıma kapanan kritik güzergahlarda trafik akışı yeniden sağlandı.
KULUNCAK VE ELBİSTAN YOLLARI AÇILDI
Darende–Kuluncak Karayolu’nun bugün saat 09.00 itibarıyla, Darende–Elbistan Karayolu’nun ise saat 09.40 itibarıyla tüm araç trafiğine açıldığı belirtildi. Ekiplerin yoğun mesaisi sonucu her iki güzergahta da ulaşımın normale döndüğü ifade edildi.
GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yolların trafiğe açılmasına rağmen her iki güzergahta da yol genişletme çalışmalarının devam ettiği kaydedildi. Kaymakamlık, sürücülerin güvenliği için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi.
SÜRÜCÜLERE DİKKAT VE TEDBİR UYARISI
Yetkililer, yola çıkacak olan vatandaşları uyararak yol ve hava koşullarının dikkate alınması gerektiğini vurguladı. Sürücülerden, güzergahlar üzerinde dikkatli ve tedbirli şekilde seyretmeleri istenirken, açıklama kamuoyuna saygıyla duyuruldu.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.