Demez: Adalet mekanizmasını çalıştıracağız!

Malatya Barosu Başkanı Av. Onur Demez, hayvan barınağını ziyarette, “Hayvan dostlarımızın en etkin düzeyde korunması için adalet mekanizmasını en etkili şekilde çalıştıracağız” dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Barosu Başkanı Av. Onur Demez, Baro yönetim kurulu üyeleri ve Baro Hayvan Haklarını Koruma Komisyonu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevine ziyarette bulundu.
KENDİ VİCDANIMIZA KARŞI SORUMLUYUZ
Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Veteriner Sami Altaş ile görüşmeler yaparak incelemelerde bulunan avukatlar, bilgiler aldı. Baro Başkanı Demez yaptığı açıklamada, “Biz avukatlar olarak hukuk nezdinde, insana karşı hiçbir gücü olmayan yeryüzünü paylaştığımız hayvan dostlarımızın en etkin düzeyde korunması için adalet mekanizmasını en etkili şekilde çalıştıracağız. Bu kendi vicdanımıza karşı en büyük sorumluluklarımızdandır” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.