"Deprem faresi" suçüstü enselendi!

Malatya’da depremde hasar gören ev ve iş yerlerine girerek hırsızlık yapan kişi, gönüllü olarak bölgede bulunan Konya polisi tarafından suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, deprem bölgesindeki emniyet güçleri hasar gören binaları hedef alan hırsızlarla mücadelesini sürdürüyor. Konya'dan Malatya'ya gönüllü giden Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesi'nde devriye görevi esnasında bir şüpheli şahsın depremde zarar gören iş yerlerini gözetlediğini fark etti. Polis ekipleri, şüpheli M.Y.'yi hırsızlık yaptığı esnada suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.
SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Yapılan sorgulamada, şüphelinin hırsızlıktan aranması olduğu ve hırsızlık, yankesicilik, kasten yaralama gibi suçlardan 18 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. M.Y. ilk ifadesinde, deprem anından sonra kendi yaşadığı ilçede zarar gören ev ve iş yerlerinde hırsızlık yaptığını itiraf etti. Konya TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şahıs Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Filistin’deki Zulme Karşı Herkes Sesini Yükseltmeli
- Gençlik ve Spor Bakanlığı 4 Bin 400 Personel Alımı İçin Başvurular Başladı
- Yeşilyurt’un Geleceği Bu Üç Bölgede Şekillenecek: Banazı, Konak Ve Horata İçin Dönüşüm Başladı
- Sentetik Kabus Operasyonu: Güvenlik Güçleri Görevde
- Malatya’dan Gelen Otomobil Takla Attı: Sürücü Ferhat Batman Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.