Deprem Konutlarında Heyecanlı Bekleyiş: 118 Konutun Kurası Çekiliyor

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Battalgazi ilçesindeki Merkez 4 projesi kapsamında inşa edilen 118 konutun kura çekim detaylarını paylaştı. İsmetiye, Kavaklıbağ ve Şıkşık mahallelerini kapsayan projede hak sahipleri yarın canlı yayında belirlenecek.
Malatya’nın yeniden imar ve ihya çalışmaları kapsamında Battalgazi ilçesinde yürütülen konut projelerinde önemli bir aşamaya gelindi. Malatya Valisi Seddar Yavuz tarafından paylaşılan bilgilere göre, Merkez 4 Projesi (İsmetiye, Kavaklıbağ ve Şıkşık Mahalleleri) ile Merkez 32 projelerini kapsayan tamamlama kurası gerçekleştirilecek.
118 KONUT HAK SAHİPLERİNİ BULUYOR
Proje kapsamında tamamlanan 118 konut için düzenlenecek olan kura çekim programı, ilk konut hak sahiplerini kapsıyor.
KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINLANACAK
Kura çekim töreni 02 Şubat 2026 tarihinde, saat 11:30'da gerçekleştirilecek. Şeffaflık ilkesi gereği tüm süreç, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’nın resmi YouTube kanalı üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Vali Seddar Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bilgilendirmede sürecin detaylarına yer vererek şu ifadeleri kullandı: "Merkez 4 Projesi (İsmetiye, Kavaklıbağ ve Şıkşık Mahalleleri) Merkez 4 ve Merkez 32 Tamamlama Kurası. 118 Konut Kura Çekim Programı (İlk Konut Hak Sahipleri). 02 Şubat 2026 Saat 11:30."
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.