Deprem Uzmanı Naci Görür sitem etti!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş'ın açıklamaları üzerine konuşan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür: "Lütfü Savaş Hatay’da deprem öncesinde kenti güçlendirmek için çok hamle yaptıklarını ve gerekli desteği ve izini alamadıkları için başlayamadıklarını bile anlatıyor. Bu kadar insanımızı nasıl kaybettiğimizi anlıyorsunuz değil mi? Acı, çok acı" dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın soruları yanıtladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, katıldığı bir canlı yayında, depreme ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Hangimiz hesap vereceksek verelim, suçumuz varsa istifa ederiz” dedi.
NACİ GÖRÜR: ACI, ÇOK ACI
Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür Savaş'ın açıklamaları üzerine şu mesajı paylaştı: "Şu anda Halk TV’de Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş Hatay’da deprem öncesinde kenti güçlendirmek için çok hamle yaptıklarını ve gerekli desteği ve izini alamadıkları için başlayamadıklarını bile anlatıyor. Bu kadar insanımızı nasıl kaybettiğimizi anlıyorsunuz değil mi? Acı, çok acı…"

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- BİR MÜSLÜMAN ÖLDÜĞÜNDE KEFEN PARASI KİMDEN ÇIKAR?
- Dünyanın En Eski Askeri Bandosu Malatya’da Sahne Aldı
- Malatya’da Şiir, Müzik Ve Renkli Etkinliklerle Bahar Geldi
- Malatya'dan Kutsal Topraklara Yolculuk Başladı: Hacı Adayları Uğurlandı
- Battalgazi Belediyespor, Elazığ'da Şampiyon Oldu, Malatya'nın Gururu Olmaya Devam Ediyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.