Depremde hasar alıp onarılmayan yol tehlike saçıyor!

Depremden dolayı Çelikhan- Malatya Karayolu Mestan- Balıkburnu ve Kavak Mevkiinde de yolda büyük hasarlar oluştu. Aynı güzergahın 3 farklı bölgesinde depremden dolayı yolda çökme, kayma ve çukurlar meydana geldi. Depremden bu güne kadar yolda her hangi bir çalışmanın yapılmadığını ve mağdur olduklarını dile getiren bölgedeki vatandaşlar çözüm bekliyor.
6 Şubat depreminde hasar alan ve ondan sonra herhangi bir şekilde onarılmayan yol, hem vatandaşların hem de yolu kullanan vatandaşların tepkisine neden oluyor.
6 Şubat depreminde ağır hasar alan iller arasında yer alan Adıyaman’da, binlerce bina yıkılmış ve binlerce vatandaş ise enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti.
DEPREMDEN SONRA ÇALIŞMA YAPILMADI
Depremden dolayı Çelikhan- Malatya Karayolu Mestan- Balıkburnu ve Kavak Mevkiinde de yolda büyük hasarlar oluştu. Aynı güzergahın 3 farklı bölgesinde depremden dolayı yolda çökme, kayma ve çukurlar meydana geldi. Depremden bu güne kadar yolda her hangi bir çalışmanın yapılmadığını ve mağdur olduklarını dile getiren bölgedeki vatandaşlar ile yolu kullanan sürücüler, “ 6 Şubat depreminden dolayı bu yol büyük hasar aldı. Yolda çukurlar, çökmeler ile kaymalar oluştu ama ne yazık ki bu yolda her hangi bir çalışma yapılmadı. Bizler oldukça mağduruz, sesimizin duyulmasını ve bu yolun ise biran önce düzeltilmesini istiyoruz” diye konuştular.
HABER MERKEZİ-ADIYAMAN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Elektrik Kesintisi 11 Eylül 2025: İlçe İlçe, Mahalle Mahalle Saatler Belli Oldu
- Malatya Hava Durumu 11 Eylül 2025: Gün Boyu Sıcaklıklar Saat Saat Açıklandı
- Malatya Namaz Vakitleri 11 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- Malatya’da 10 Eylül Vefat Listesi: 7 Kişi Hakkın Rahmetine Kavuştu
- İş Güvenliği Bu Mu? Kule Vinçle İndirilen İşçi Şoke Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.