Malatya
18 Temmuz, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Depremin vurduğu Malatya'da kadın astsubaylar depremzedelerin gönüllerine dokunuyor

Depremin vurduğu Malatya'da kadın astsubaylar depremzedelerin gönüllerine dokunuyor
6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’da İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli kadın astsubaylar, gerçekleştirdikleri etkinliklerle depremzedelerin gönüllerine dokunuyor. Çocuklar, depremin olumsuz etkilerinden uzaklaşarak keyifli anlar yaşıyor.

Malatya’da İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli kadın astsubaylar, depremzedelerin gönüllerine dokunuyor.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR 

 6 Şubat depremleri sonrasında enkaz-arama kurtarma çalışmalarına da destek veren kadın astsubaylar, çadır ve konteyner kentlerde bulunan çocukların afetin yıkıcı gündeminden uzaklaşıp moral ve motivasyonlarının artması için de etkinlikler düzenliyor.
Ziyaret edilen çadır ve konteynerlerde kalan vatandaşlara giyim, ısınma ve yaşam malzemesi dağıtımı da yapılırken, düzenlenen etkinliklerde afetzede çocuklar, bir süreliğine de olsa depremin olumsuz etkilerinden uzaklaşarak keyifli anlar yaşıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!