dore okulları
Malatya
12 Mayıs, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Depremzede çocuklara moral verdiler!

Depremzede çocuklara moral verdiler!
Depremin büyük hasara yol açtığı Malatya’da depremzede çocuklar için de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Narin

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından binlerce binanın yıkıldığı Malatya’da depremzedeler toplanma alanlarında kurulan çadır kentlerde yaşam mücadelesi veren çocukların da deprem psikolojisini atlatması adına çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

GÖSTERİ DÜZENLENDİ 

Malatya Park AVM’de depremin ilk gününden itibaren depremzedeler için günlük sıcak yemek ve AVM kapılarını açarak yaraların sarılmasına katkı sunuyor. AVM yanında kurulan çadır kentte bulunan depremzede çocuklar için Malatya Park AVM açık otopark alanında gösteri düzenledi.
Çeşitli tiyatro ve gösterilerin yer aldığı etkinlikte çocukların yüzleri günler sonra gülerken etkinlik bir nevi büyük moral oldu.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!