dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2423.2
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64096.99$

Derdimiz makam değil, Malatyamıza hizmettir!


Derdimiz makam değil, Malatyamıza hizmettir!
Narin

 

Şahin Karahan, Malatya Time'a özel açıklamalarda bulundu:

 Derdimiz makam değil, Malatyamıza hizmettir!

 Ak Parti Malatya İl Başkanlığı için adı geçen Şahin Karahan, Malatya Time'a özel açıklamalarda bulundu. Daha önce İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürütün Mali Müşavir Şahin Karahan, sorularımızı cevapladı. “Derdimiz makam değil, Malatyamıza hizmettir” diyen Karahan, “Biz makamı bir imtiyaz makamı ve çıkar mevkii değil, aziz milletimize ve kıymetli Malatyalı hemşehrilerimize hizmet makamı olarak görmekteyiz” ifadelerini kullandı.

 SÖYLEŞİ: MURAT ÇETİN

 Son zamanlarda Ak Parti Malatya İl Başkanlığı için adı geçenlerden birisiniz. Uzunca bir süre AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yaptınız. AK Parti'de siyaseti nasıl görüyorsunuz?

 Ben AK Parti'de siyaseti “dava” olarak görüyorum ve bu davanın bir neferi olduğumu her yerde ifade ediyorum. “Bu kutlu dava nedir?” diye soranlara da açıkça “Milli iradeye sahip çıkma davasıdır” diyorum. Hainlerin, zalimlerin, işbirlikçilerin, şer odaklarının karşısında dik durma, mazlumlara sahip çıkma davasıdır bu dava… Bu dava bir çınardır. Bu çınarın kökü devlet, gövdesi cumhuriyet, dalları millet, yaprakları ise ay yıldızlı bayrağımızdır. Bu çınarın kokusu memleket, gölgesi mazlumların sığınağıdır. Bu çınar, başka ağaçlara benzemez. Mevsimler gelip geçse de, bu çınarın yaprakları asla yere düşmez. Karlar yağsa da, rüzgar, fırtına çıksa da bu çınar, Allah'ın izniyle sapa sağlam ayakta kalacak.

M_408

 Sayın Karahan, bilindiği gibi AK Parti'den ayrılanlar, iki yeni parti kurdu. Sizin bu konudaki görüşlerinizi de öğrenmek isteriz.

 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 14 Ağustos 2001'de kurulan partimiz, Türkiye sevdasıyla milletimizin bağrından kopan ve gücünü yine milletimizden alan, karanlığa kapalı aydınlığa açık bir anlayışla, bugüne kadar hareket etti. AK Partimiz, 3 Kasım 2002 Türk siyasi hayatına bir mihenk taşı olarak kaydedilmiştir. O günden bugüne kadar seçim zaferlerinin kazanılmasında, bu dava için ter döken büyüklerimizin, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, evlatlarımızın yani herkesin büyük emeği vardır. Biz partimizi milli dava olarak görmekteyiz. Esen rüzgarlara kapılıp gidenler partimizi, dava olarak görmemiş demek ki. Bu birlik, beraberlik, kardeşlik, dava ve yol arkadaşlığı asla kişilerle kaim değildir. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi hiç kimse kendini davamızın üstünde göremez. Partimizde teşkilatlarımız, onları ayakta tutan arkadaşlarımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız belediye meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız asli unsurlarımızdır. En önemli özelliğimiz gönül bağıyla birbirimize bağlı olmamızdır. Birlik ve bütünlüğü her şeyin üzerinde tutmamızdır. Bu büyük ailenin her ferdi dava bilinciyle hareket eder, inanç ve azimle mücadelesini sürdürür. Bu mücadelede kişisel hesaplara, senlik, benlik çekişmesine yer yoktur. Şahsi-gizli hesapları olanları ve olan biteni milletimiz çok iyi görüyor ve gözlemliyor. Milletimiz, gizli hesaplar güderek ayrılıp gidenlere, daha önceleri olduğu gibi en güzel cevabı sandıkta verecektir.

 AK Parti il başkanlığı için isminiz gerek Malatya'da gerekse de Ankara'da konuşuluyor. İl Başkanlığı ile isminiz yanyana anılıyor olmasıyla ilgili ne söylemek istersiniz?

 Dün nasıl il yönetim kurulu üyeliğini ve il başkan yardımcılığı görevlerini layık görüp bize emanet ettilerse, biz bugün “Şu görevi verin” demeyiz. Biz görev istemeyiz, Genel Merkezimiz hangi görevi verirse, bize uygun görürse, o görevi de layıkıyla yapmaya çalışırız. Çünkü bizim tek hedefimiz hizmettir. Onun dışında bir düşüncemiz de yok. Şunu ifade etmek isterim ki; “Makam ve mevkilerin en büyüğü, milletimizin gönlündeki yerdir' düşüncesine sahip birisi olarak, hiçbir zaman makam talep etmedim. Parti büyüklerimiz görevi bize layık görürlerse, görevden kaçmamız mümkün değildir. Eğer layık görürlerse yolumuza tüm yerel hizmetlerle, hükümetimizin ortaya koyduğu politikalarla, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla, teşkilat mensuplarımızla yoğun tempoda hep birlikte koşacağız. Allah bu milletin önünü her daim açık etsin, AK Partimize 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmeyi de nasip etsin.

 Son soru olarak, AK Parti'ye rekor düzeyde destek veren illerden biri olan Malatya, sizce bu desteğin karşılığını alabiliyor mu?

 Bugüne kadar AK Parti'yle Malatya'mıza hayal edilemeyen hizmetler getirildi. Bu hizmetleri sağlıktan eğitime, ulaştırmadan tarım ve hayvancılığa kadar tek tek saymakla bitiremeyiz. Gözü olup da görmeyenlere, tüm hizmetleri inkar edenlere Allah göz versin, i'zan versin, vicdan versin. Evet, Malatya her seçimde AK Parti'mize rekor destek vermiştir. Bu destek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgi, saygı ve bağlılığımızın da bir ifadesidir.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!