Malatya
11 Eylül, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.28
  • EURO
    48.41
  • ALTIN
    4811.9
  • BIST
    10.586
  • BTC
    114283.07$

Derece ile döndüler


Derece ile döndüler
Muay-Thai Federasyonu tarafından Aydın’ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Çocuklar, Gençler, Büyükler (Bay-Bayan) Muay-Thai Türkiye Şampiyonası'ndan Malatyalı sporcular derece ile döndüler.

81 ilden yaklaşık 2 bin sporcu, 150 hakem ve 750 Antrenör ve idarecinin katıldığı şampiyonada Malatyalı sporculardan Yasin Gün 1., Berkant Erdoğan 2., Emre Özbulut, Abdullah Yavuz, Aslıhan Evci, Goncagül Aydın, İlknur Kaya ise 3. oldu.

Muay Thai Malatya ve Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz Şampiyona dönüşü basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Malatya Muay Thai Takımı olarak Aydın Söke'de büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Yavuz “Camiamızdan desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz M. Sadi Fındıklı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürümüz Ömer Dağdelen olmak üzere, tüm Şube Müdürlerimize Malatya adına çok teşekkür ediyorum. Şampiyonada Malatya'dan bir sporcumuz Türkiye birincisi, bir sporcumuz Türkiye ikincisi ve beş sporcumuz ise Türkiye üçüncüsü olmuştur. En başarılı ve en çok madalya alan spor kulübümüzde Yeni Olimpiyat Spor Kulübü olmuştur. Şampiyonada ilimizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!