Dev Ekran Kuruldu, Geri Sayım Başladı: Malatya Bu Maçı Kaçırma

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçında Benfica – Fenerbahçe karşılaşmasını dev ekranda hep birlikte izlemek üzere 100. Yıl Parkı’na davette bulundu. Dev karşılaşma, 27 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00’de başlıyor. Tüm Fenerbahçe sevdalıları bu coşkuya ortak olmaya çağrılıyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, futbolseverleri Avrupa Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçında Fenerbahçe ile Benfica arasındaki dev karşılaşmayı hep birlikte izlemeye davet etti.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN FUTBOLSEVERLERE DAVET
Yapılan açıklamada, “27 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00’de 100. Yıl Parkı’nda kurulacak dev ekranda Benfica – Fenerbahçe maçını hep birlikte izliyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bu coşkuya ortak olmaya bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
BENFICA – FENERBAHÇE MAÇI 100. YIL PARKI’NDA İZLENECEK
Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe’nin rövanş maçı için Malatya’da da büyük heyecan yaşanıyor. Dev ekranla birlikte yüzlerce futbolseverin bir araya gelmesi bekleniyor.
TARAFTARLAR MALATYA’DA TEK YÜREK OLUYOR
Malatyalı futbolseverler, dev maçta Fenerbahçe’ye destek olmak ve coşkuyu birlikte yaşamak için 100. Yıl Parkı’nda buluşacak.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TOKİ’den Malatya’da 73 Bin Aileye Güvenli Yuva!
- Ticaret Bakanlığı’ndan Güvensiz Ürünlere Sıfır Tolerans!
- Malatyalı Öğretmenler Dikkat: İller Arası Atamalarda İkinci Şans İçin Tarih Belli Oldu!
- Malatya’da Öğrencilere Sosyal Yaşam Desteği Sağlayan Yatırımın Temeli Atıldı
- Dev Ekran Kuruldu, Geri Sayım Başladı: Malatya Bu Maçı Kaçırma
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.