Dikkat! Malatya’da Altyapı Çalışmaları Nedeniyle 16 Kasım’da Elektrik Kesintisi Olacak

Malatya’da Yeşilyurt, Akçadağ ve Arguvan ilçelerindeki 27 mahallede 16 Kasım 2024’te yapılacak altyapı, işletme bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.
Malatya’da 16 Kasım 2024 tarihinde Yeşilyurt, Akçadağ ve Arguvan ilçelerinde birçok mahallede altyapı, işletme bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Malatya Valiliği ve enerji dağıtım şirketlerinden yapılan açıklamaya göre, 27 mahallede uygulanacak kesintilerle ilgili detaylar paylaşıldı.
YEŞİLYURT’TA ALTYAPI ÇALIŞMALARI
Yeşilyurt ilçesinde Fatih, Kendirli, Samanköy ve Göktarla mahallelerinde 07:00 - 16:00 saatleri arasında altyapı çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak. Göktarla Mahallesi’nde ise 10:00 - 14:00 saatleri arasında kesinti olacak.
AKÇADAĞ’DA GENİŞ KAPSAMLI BAKIM ÇALIŞMASI
Akçadağ ilçesinin Doğanlar, Hartut, Resuluşağı, Levent, Çobanuşağı, Kolköy, Kasımuşağı, Sakalıuzun, Eğin, Bağköy, Mezra, Küçükkürne, Kurtuşağı, Büyükköy, Kayadibi, Çatalbahçe, Demirciler, Çakıllıpınar, Güneşli, Aksüt ve Mollauşağı mahallelerinde sabah saat 09:00 ile akşam 17:00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
ARGUVAN’DA YATIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Arguvan ilçesindeki Tepebağ ve Yeni mahallelerinde yapılacak yatırım çalışmaları kapsamında, 09:00 - 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.
HALKA UYARI: HAZIRLIKLI OLUN
Malatya’da 27 mahallede yapılacak elektrik kesintileri, altyapı ve bakım çalışmalarının aksamadan sürdürülebilmesi için gerekli görülüyor. Vatandaşların bu süre zarfında kesintiden etkilenmemeleri adına hazırlıklı olmaları ve işlerini bu plana göre ayarlamaları öneriliyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.