DOĞANŞEHİRÂ'DE ÖĞRENCİLER SEÇİM YAPTI

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde öğrenciler arasında seçim yapıldı.
8 bin 500 öğrenci sandık başına giderek oy kullandı. Kendi okullarında yapılan seçimlerde öğrenciler önce sınıf temsilcilerini seçti, daha sonra yoğun geçen propaganda döneminden sonra okul temsilsileri seçimi için sandık başına geçti. Nüfus cüzdanlarıyla oy kullanma zorunlu olduğundan nüfuz cüzdanları olmayan öğrenciler ilçe nüfus müdürlüğünden aldıkları belge ile oy kullandı.
Okul temsilcileri ilçe temsilcisini, ilçe temsilcileri de il temsilcisini, il temsilcileri bölge, bölge temsilcileri de ülke temsilcilerini seçecek.
İl temsilcisi öğrenciler de 23 Nisan 2014'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) öğrencilerin haklarını koruyarak mecliste konuşma yapacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeni Cami ve Şemsiye Sokak Ay Sonunda Açılıyor
- Büyükşehir Belediyesinin Üç Ayda 30 Milyon Lira Harcadığı İddiası Siyaset Gündemini Hareketlendirdi
- Cafana Mahallesi'ndeki Feci Kazada Ağır Yaralanan Adliye Çalışanının Hayati Tehlikesi Sürüyor
- Ağustosta Teslim Denilen Evler Hâlâ Boş: Hak Sahipleri Tepkili
- Darende’de Araç Tohma Çayı’na Devrildi: 78 Yaşındaki İsmail Şener Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.