Doğanşehir’de Şiddetli Kar Yağışı Ulaşımı Vurdu! Elektrik Direği Yola Devrildi

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bir elektrik direğinin yola devrilmesi sonucu konteyner kent yolunda ulaşım aksadı.
Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde kış şartları yüzünü sert bir şekilde gösterdi. Dün gece saatlerinde aniden bastıran aşırı kar yağışı ve şiddetli tipi, bölgede hayatı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Erkenek sınırları içerisindeki konteyner kent yolunda bulunan bir elektrik direği, fırtınanın şiddetine dayanamayarak devrildi.
EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ
Elektrik direğinin yola devrilmesiyle birlikte konteyner kent yolunda kısa süreli trafik aksamaları yaşandı. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye vakit kaybetmeden ilgili ekipler sevk edildi. Güvenlik güçleri tarafından yol güvenliği sağlanırken, elektrik dağıtım firmasına bağlı ekipler de tehlikeyi ortadan kaldırmak için onarım çalışmalarına başladı.

CAN KAYBI OLMAMASI TESELLİ OLDU
Meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı bildirildi. Elektrik dağıtım ekipleri, devrilen direği onarmak ve hattı yeniden güvenli hale getirmek için zorlu hava şartları altında mesai harcadı. Bölgede kar yağışının ve tipinin etkisini sürdürmesi nedeniyle çalışmaların titizlikle yürütüldüğü öğrenildi.
VATANDAŞLARA DİKKATLİ OLUN ÇAĞRISI
Yetkililer, bölgede olumsuz hava koşullarının bir süre daha devam edebileceğini belirterek vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Özellikle ulaşım sırasında tipi ve buzlanma riskine karşı sürücülerin trafik işaretlerine uyması gerektiği vurgulandı.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.