02 Kasım, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    49.95
  • EURO
    55.81
  • ALTIN
    6222.9
  • BIST
    10759.56
  • BTC
    77761.407$

Doğanşehirli çocuklar havuz istiyor


Doğanşehirli çocuklar havuz istiyor
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle sıcaktan bunalan çocuklar kendilerini süs havuzlarına attı.Yüzme havuzu ve gölün bulunmadığı Doğanşehir'de çocuklar serinlemek için çarşı merkezinde bulunan süs havuzuna girdi. Çocuklar yetkililerden havuz istedi.

HABER MERKEZİ- MALATYA

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzuna girerek serinlemeye çalıştı.
Malatya'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vatandaşları serinlemek için farklı alternatiflere yönlendiriyor.

SÜS HAVUZUNA GİRDİLER
Yüzme havuzunun ve gölün bulunmadığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde de çocuklar serinlemek için çarşı merkezinde bulunan süs havuzuna girdi.

İLÇEYE HAVUZ İSTEDİLER
İlçede havuz ve göl bulunmadığı için süs havuzunda serinlemeye çalıştıklarını ifade eden çocuklar, yetkililere seslenerek, ilçeye bir havuz yapılmasını istedi. Öte yandan çocukların süs havuzuna girmesinden rahatsız olan ilçe esnafları da, çocuklar için ilçeye havuz yapılmasını istediklerini ifade ederek, çocukların merkezde bulunan havuza girmesinin çirkin görüntülere sebep olduğunu söylediler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!