Malatya
12 Ağustos, 2025, Salı
  • DOLAR
    40.74
  • EURO
    47.35
  • ALTIN
    4386.6
  • BIST
    10.943
  • BTC
    118251.01$

Dolandırıcılar polise takıldı!


Dolandırıcılar polise takıldı!
Malatya'da kendisini polis olarak tanıtıp bir şahsı dolandırmaya çalışanlar polise takıldı. Ekipler dolandırıcıların 45 bin TL'lik oyununu bozdu.
 
HABER MERKEZİ-MALATYA 

Malatya’da kendini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı 45 bin TL dolandırmaya çalışan şahsın oyunu polis bozdu.

EKİPLER İŞLEMİ İPTAL ETTİRDİ 

Edinilen bilgilere göre, kent merkezinde ikamet eden M.Ç.’yi telefonla arayan bir kişi kendini polis olarak tanıttıktan sonra M.Ç.’ye isminin terör olayı soruşturmasında geçtiğini ve para göndermesi gerektiği şeklinde yönlendirmelerde bulundu. Konuştuğu kişilerin polis olduğunu zanneden M.Ç. 45 bin TL parayı bir bankanın ATM’sinden kendisine verilen İBAN hesabına yatırmak için harekete geçti. M.Ç.’nin yakınlarının ihbarı üzerine kent merkezinde çalışma başlatan polis ekipleri M.Ç.’yi bir banka ATM’sinde para transferini gerçekleştireceği esnada bularak işlemi iptal ettirdi.

POLİSLERİN DİKKATİ SAYESİNDE DOLANDIRILMAKTAN KURTULDU 

Polis ekiplerinin dikkati sayesinde dolandırılmaktan son anda kurtulan M.Ç. polis merkezine giderek şikayetçi olurken, polis ekiplerine ise teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!