Domuzlar aç kalınca şehre indiler

Dilek Mahallesi’nde 10’a yakın yaban domuzu bahçelere zarar verdi. Durumu gören vatandaşlar domuz avına çıktılar.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’ne domuz sürüsü inince mahalle sakinleri panik yaşadı.
VATANDAŞLAR ELİNDE SİLAHLA AVA ÇIKTI
Dilek Mahallesi’nde 10’a yakın yaban domuzu bahçelere zarar verdi. Panik yaşayan mahalle sakinleri elinde silahla domuz avına çıktı. Domuzların, evlerin bulunduğu alanlarda ve araçların etrafında yiyecek aradığını görenler tedirgin oldu.
"BU SORUNUMUZA ÇÖZÜM BULUN"
Mahalle sakinlerinden Rafi Bayrak, domuzlardan muzdarip olduklarını ifade ederek, "Her sene biz mahallemizde bu sorunu her kış mevsimde yaşıyoruz. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Bu sorunumuza çözüm bulun” dedi.
"DOMUZLARIN PEŞİNE DÜŞTÜK"
Dilek Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Bayrak isimli vatandaş ise “Mahallemizin gençleri köpek sesi duyunca ben de mahalleye indim. Gördüm ki domuzlar var. Avcılarımız ruhsatlı tüfekle domuzların peşine düştük. Onlar da kaçtı” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 15 Mayıs’ta A101’de Elektronik ve Ev Ürünleri Satışa Sunuluyor
- Tüm Ortaokullara Yeni Ders: Rehberlik ve Yönlendirme Geliyor!
- Yeşilyurt’ta Ailelere Sağlık ve Psikolojik Destek!
- Taştepe 4. Etap ile Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor: 1015 Konut, 40 Dükkan, 1 Fırın
- Yeni Malatyaspor’un Çöküşü: Pandemiden Depreme, Sahalardan Eksiye
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.